Stoiximan Super League

Μαρκάνο: «Δεν είμαι το αγαπημένο παιδί του Βαλβέρδε»

Τις φήμες που τον θέλουν να είναι το αγαπημένο παιδί του Βαλβέρδε, αρνήθηκε ο Ιβάν Μαρκάνο, τονίζοντας πως δεν βρίσκεται πάντα στις επιλογές του προπονητή του. Ακόμη, ο 23χρονος αμυντικός παραδέχτηκε τα λάθη του στον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο η νίκη στον εντός έδρας αγώνα με τη Ντόρτμουντ.

Τις φήμες που τον θέλουν να είναι το αγαπημένο παιδί του Βαλβέρδε, αρνήθηκε ο Ιβάν Μαρκάνο, τονίζοντας πως δεν βρίσκεται πάντα στις επιλογές του προπονητή του. Ακόμη, ο 23χρονος αμυντικός παραδέχτηκε τα λάθη του στον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο η νίκη στον εντός έδρας αγώνα με τη Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο:

Για τα κίνητρα του Βαλβέρδε πουν τον έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό:
«Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια, μου είπε ότι θα παίξουμε στο Champions League και ότι με υπολογίζει. Από την αρχή το πήρα πολύ ζεστά»

Για το αν είναι το αγαπημένο παιδί του Βαλβέρδε:
«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Μάλλον το αντίθετο ισχύει. Εκτός προπονήσεων, δεν μιλάω ποτέ μαζί του. Σε άλλα ματς παίζω, σε άλλα δεν παίζω»


Για τον Βαλβέρδε και αν θα μπορούσε να κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα:
«Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει στην Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε. Αυτοί που το έγραψαν εννοούν ότι είναι προπονητής του ίδιου στυλ με τον Γκουαρτντιόλα και αυτό ισχύει. Η φιλοσοφία τους βασίζεται σε τρεις άξονες. Υψηλός ρυθμός. Κατοχής μπάλας και πίεση στον αντίπαλο, όταν χάνεται η μπάλα»

Για το αν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό:
«Η ανανέωση δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, ασφαλώς. Έχει να κάνει με τη συμφωνία της Βιγιαρεάλ με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ νωρίς, αλλά περνάω πολύ καλά εδώ και θα το έκανα»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Με την ΑΕΚ κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Ευτυχώς, δεν χάσαμε. Στο Champions League όλα είναι διαφορετικά. Αλλάξαμε ήδη… τσιπ»

Για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ:
«Αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πρέπει να κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη μας»

Για το πώς θα φτάσουν στη νίκη:
«Ως τώρα, η ομάδα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Σε ελάχιστα ματς δεν θα σκοράρουμε. Οπότε είμαι και αμυντικός μην ξεχνάτε, θεωρώ ότι αν δεν δεχθούμε γκολ, θα πάρουμε το ματς»

Για την κριτική που δέχτηκε μετά την ήττα από την Άρσεναλ:
«Η κριτική που μου ασκήθηκε δεν μπορεί να ήταν ψέμα. Ήμουν μέσα στις φάσεις των δύο γκολ και υπήρχε μερίδιο ευθύνης δικό μου. Τα δύο λάθη είναι υπαρκτά. Έγιναν. Αν έκοψα άλλες πέντε επικίνδυνες μπαλιές, δεν υπολογίζεται από κανέναν. Όλοι κοιτούν τα γκολ. Αυτά συμβαίνουν. Τα αφήνω πίσω και προχωρώ»

Για την πίεση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού:
«Το ήξερα πριν έρθω ότι είναι έτσι. Ήρθα προετοιμασμένος ψυχολογικά ότι ανήκω σε μία ομάδα με τέτοια πίεση. Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη»

Για τους ελάχιστους Έλληνες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού:
«Δεν είναι πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός κάνει πολλές μεταγραφές από το εξωτερικό ξαι είναι λογικό να συμβαίνει. Δεν κάνει κακό στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και αυτό συμβαίνει»

Για τους οπαδούς:
«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Και στη Βιγιαρεάλ αγαπούν το ποδόσφαιρο και στηρίζουν την ομάδα, αλλά αυτό το πάθος, ή ένταση δεν υπάρχουν πουθενά. Ο κόσμος σπρώχνει κυριολεκτικά την ομάδα. Ο κόσμος βοηθάει πολύ και νιώθω ότι ξεκινάω με μεγάλο πλεονέκτημα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x