Κινηματογράφος

Οι νικητές προσκλήσεων για την Avant Premiere ''Killer Elite''!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του sport-fm.gr και της Audio Visual για την avant premiere της ταινίας Killer Elite που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, στις 20:15, στα VILLAGE Park Ρέντη (αίθουσα 7), Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ι. Ρέντης!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του sport-fm.gr και της Audio Visual για την avant premiere της ταινίας Killer Elite που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, στις 20:15, στα VILLAGE Park Ρέντη (αίθουσα 7), Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ι. Ρέντης!

Οι εκατό (100) τυχεροί επισκέπτες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας είναι οι:

Αγγελόπουλος Αντώνης
Αθανασιάδης Πολύκαρπος
Αναγνωστόπουλος Αλέξης
Ανεζίρη Αγγελική
Ανεζίρης Νικόλαος
Άννινος Κωνσταντίνος
Αντωνόπουλος Μπάμπης
Αποστόλου Γιάννης
Αρμάος Ανδρέας
Ασημακοπούλου Αγγελική
Βασιλείου Ευάγγελος
Βεργίνης Ευάγγελος
Γαλάνης Δημήτρης
Γεμιδόπουλος Ηλίας
Γεροχρήστου Χριστίνα
Γεωργιάδης Ιορδάνης
Γεωργίου Ελένη
Γιόβας Τάσος
Γκούντος Χρήστος
Διαμαντής Μιχαήλ
Διπλάρη Σοφία
Δρακουλαράκος Κυριάκος
Ζαχαρόπουλος Χαράλαμπος
Θωμαΐδου Λουίζα
Ιλίνα Άννα
Ιωακειμίδης Φώτης
Καββαδία Ευγενία
Καλλιπολίτη Πηνελόπη
Καμίτσιος Μαργαρίτης
Καμίτσιου Χρυσαυγή
Καραβάτσος Γεώργιος
Καραβάτσος Κωνσταντίνος
Καραντωνίου Ειρήνη
Καρβουνιάρη Τερέζα
Καρλατήρας Δημήτρης
Κατούφα Αναστασία
Κιούση Παναγιώτα
Κουράκου Πωλίνα
Κυριακόπουλος Νικόλαος
Κωνσταντινοπούλου Ευτυχία
Κωνσταντίνου Κυριακούλα
Λαζαράκης Ηλίας
Λεμπέσης Θανάσης
Λουπέλης Σπύρος
Λυμπερόπουλος Τάκης
Μακρής Βάιος
Μαμάης Παναγιώτης
Μαραγκουδάκης Ελευθέριος
Μαργαρώνης Αργύρης
Μαυρίκος Κώστας
Μαυρομουστάκης Κώστας
Μέγγουλη Ελένη
Μητρόπαπα Αρετή
Μήτσος Ιωάννης
Νάστος Ηλίας
Νάστου Βασιλική
Νικολαΐδης Δημήτρης
Νικολάου Παναγιώτης
Νταβελίδη Αναστασία
Νταβελίδης Χρήστος
Ντίνας Θωμάς
Ντουνιάς Κώστας
Οικονομίδης Θοδωρής
Παγιαβλά Γρηγορία
Παπαδοπούλου Ελισσάβετ
Παπαποστόλου Μαρία
Παπαστεφανή Μυρσίνη
Πετροπούλου Νίκη
Πήλος Δημήτρης
Ποδόγυρος Κωνσταντίνος
Πολίτης Πετράκης
Πολυχρονάκης Αποστόλης
Ροζανίτη Μαρία-Ευφροσύνη
Σαμπατάκος Παναγιώτης
Σαρματζή Βασιλική
Σιμωνίδης Βαρθολομαίος
Σκλαβούνος Σταύρος
Σκορίλας Φώτιος
Σκριβανού Κατερίνα
Σουλτάτου Αγγελική
Σταματιάδη Μαρία-Αντιγόνη
Σωτηρόπουλος Δημήτρης
Τάβλας Νικόλαος
Τάντος Βαλάντης
Τόμοβιτς Ευάγγελος
Τσατσαρώνης Δημήτρης
Τσεκούρας Στέφανος
Τσιάκαλος Γεώργιος
Τσούκας Παναγιώτης
Φακίνου Αικατερίνη
Φιλιππόπουλος Γιώργος
Φλώρος Παναγιώτης
Φόνσος Θωμάς
Φωτογιαννόπουλος Ευάγγελος
Φωτόπουλος Ευάγγελος
Χαρμπατσή Ειρήνη
Χαρμπίλας Βασίλειος
Χάρς Χένρυ
Χειράκης Νικόλαος
Χιώτη Μαρία-Ευγενία

Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία συμμετείχαν στο διαγωνισμό!

Επίσης, ο μεγάλος νικητής της ετήσιας υποτροφίας για τα μαθήματα σκοποβολής, προσφορά του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Νέας Ιωνίας (Α.Σ.Ο.Ν.Ι. - www.asoni.gr) αξίας 300€ είναι ο κύριος Σταύρος Σκλαβούνος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε-757!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στους ανθρώπους του NovaΣΠΟΡ FM. Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ισχύουν μέτρα παρακολούθησης παράνομης μαγνητοσκόπησης. Με την παρουσία σας στην προβολή αυτή συμφωνείτε στην παρακολούθηση από το προσωπικό ασφαλείας. Η είσοδος στην αίθουσα προβολής όσων φέρουν ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μαγνητοσκόπησης απαγορεύεται ρητά. Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε να έχετε τα κινητά σας κλειστά σε όλη τη διάρκεια της προβολής. Σε περίπτωση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής κατά τη διάρκεια της προβολής, η συσκευή θα απομακρύνεται από τον κάτοχό της από το προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέφεται μετά το πέρας της προβολής.

Καλή διασκέδαση!

Σχετικά με την ταινία:

TRAILER:


Ο Ντάνι (Τζέισον Στέιθαμ), ένας από τους πιο ικανούς ειδικούς πράκτορες στον κόσμο, αποφασίζει να αφήσει την παλιά του ζωή και να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία, κοντά στην αγαπημένη του, Αν (Ιβόν Στραχόβσκι). Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται, όταν ο πρώην μέντορας και συνεργάτης του, Χάντερ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), πέφτει θύμα απαγωγής. Ο Ντάνι και η ομάδα του θα πρέπει να διεισδύσουν στην πιο σκληροτράχηλη βρετανική στρατιωτική μονάδα και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πρώην στρατιωτών και νυν εκτελεστών που ακούει στο όνομα Feather Men, με αρχηγό τον Σπάικ (Κλάιβ Όουεν). Το ανθρωποκυνηγητό, η αγωνία και η καταιγιστική δράση θα «ταξιδέψουν» από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι, από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο και από το Ομάν μέχρι την Ουαλία, ως την τελική κατά μέτωπο αναμέτρηση.

«Σίγουρα είναι μια ταινία δράσης, ένα θρίλερ, κυρίως όμως είναι μια ιστορία χαρακτήρων που βασίζονται σε υπαρκτά πρόσωπα. Θέλαμε να εξερευνήσουμε κατά κύριο λόγο την ανθρώπινη πλευρά των χαρακτήρων, και πιστεύω ότι αυτή η τοποθέτηση ήταν που προσέλκυσε ονόματα όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Κλάιβ Όουεν και ο Τζέισον Στέιθαμ στην ταινία» - Γκάρι Μακ Κέντρι, σκηνοθέτης.

Ένα έργο εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, όπως περιγράφονται στο αμφιλεγόμενο μπεστ σέλερ «The Feather Men» του Ράνολφ Φάινς. «Ο Μεγαλύτερος Εν Ζωή Εξερευνητής στον Κόσμο» σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες, που έγινε ‘Σερ’ Ράνολφ Φάινς το 1993, βάσισε το βιβλίο του στις προσωπικές του εμπειρίες από τις Αγγλικές Ειδικές Δυνάμεις, διεθνώς γνωστές ως SAS (Special Air Service).

ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΔΡΑΣΗΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 80s

Το γεγονός ότι η ταινία διαδραματίζεται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’80 επηρέασε σημαντικά την αισθητική του έργου. Τα κοστούμια έπρεπε να συμφωνούν με τις επιταγές της περιόδου αν και στην πραγματικότητα μας πηγαίνουν ακόμη πιο πίσω στο χρόνο, γιατί στις αρχές των eighties οι άντρες της SAS δεν είχαν αντιληφθεί την ύπαρξη του new wave, ζούσαν ακόμα με την αισθητική του 1970. Μεγάλη σημασία δόθηκε επίσης στα μαλλιά και στο μέικ-απ από το βραβευμένο με Όσκαρ Πολ Πάτισον, που συνεργάστηκε στενά με τους ηθοποιούς για να βρεθεί το ιδιαίτερο στυλ του κάθε χαρακτήρα (και ναι, το μουστάκι του Κλάιβ Όουεν είναι αληθινό). Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στην πολιτεία Βικτόρια της Αυστραλίας, με λίγες σκηνές να κινηματογραφούνται στο Ομάν και την Ουαλία. Ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε διαφορετική χρωματική παλέτα για την κάθε τοποθεσία, γεγονός που τον βοήθησε να περιγράψει και οπτικά την εξέλιξη της ιστορίας.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011.

Όροι συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 έως και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει εκατό (100) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Killer Elite» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:15, στην αίθουσα 7 των VILLAGE Park Ρέντη (Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ι. Ρέντης).
5. Ένας εκ των 100 νικητών θα κληρωθεί και για μία ετήσια συνδρομή στον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Νέας Ιωνίας (Α.Σ.Ο.Ν.Ι.), αξίας 300 ευρώ. Πιο αναλυτικά, το ποσό αυτό περιλαμβάνει:
- Εγγραφή στον Όμιλο και ετήσια συνδρομή, εγγραφή στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ), παράβολα Ομοσπονδίας και γιατρού.
- 3 δωρεάν προφορικά σεμινάρια σε κανονισμούς και θέματα ασφαλείας για την σκοποβολή και οπλοχρησία (περιγραφή όπλων, χρήση, κανόνες ασφαλείας κ.λπ.). Τα σεμινάρια αυτά γίνονται στα γραφεία του Ομίλου κατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς περιορισμούς ώρας.
6. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
7. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
8. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
9. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.
10. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x