Ελλάδα

Ερωτηματικό ο Τσαρτσαρής

Η συμμετοχή του Κώστα Τσαρτσαρή παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (21:45). Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ ήταν παρών στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και συμμετείχε στο πρόγραμμα, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τον χρησιμοποιήσει. Μέσα ο Βουγιούκας, έξω ο Περπέρογλου. Αισιοδοξία για πολύ κόσμο στις εξέδρες.

Η συμμετοχή του Κώστα Τσαρτσαρή παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (21:45).

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ ήταν παρών στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και συμμετείχε στο πρόγραμμα, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τον χρησιμοποιήσει δεδομένου πως απείχε για περίπου δέκα ημέρες λόγω ανεμοβλογιάς. Αντίθετα, δεδομένη είναι η απουσία του Στράτου Περπέρογλου, αλλά και η... παρουσία του Ίαν Βουγιούκα, που έχει αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παραχωρήσει στις 18:00 συνέντευξη Τύπου εν όψει του εναρκτήριου αγώνα της διοργάνωσης για την ομάδα του.

Στο μεταξύ, πολύς κόσμος αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Η πρώτη φετινή εμφάνιση των πρωταθλητών Ευρώπης μπροστά στο κοινό τους (μιας και στο ματς Κυπέλλου με το Μαρούσι υπήρχε η τιμωρία της έδρας) αποτελεί έναν καλό λόγο για τους φίλους των «πράσινων» και υπάρχει αισιοδοξία για παρουσία 5.000 και πλέον εξ αυτών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Άλλωστε ο αγώνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η Ουνικάχα Μάλαγα είναι μόνη πρώτη και αήττητη στην ACB μετά από τρεις αγωνιστικές. Τα εισιτήρια διατίθενται και σήμερα από το «Απόστολος Νικολαΐδης», 10:30-18:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x