Champions League

Live: Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1 (Τελικό)

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-1 την Ντόρτμουντ. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με τον Χολέμπας στο 8', ο Λεβαντόφσκι να ισοφάρισε στο 26' και οι Τζεμπούρ (40'), Μοδέστο (78') χτύπησαν ξανά και διαμόρφωσαν το 3-1!

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-1 την Ντόρτμουντ. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με τον Χολέμπας στο 8', ο Λεβαντόφσκι να ισοφάρισε στο 26' και οι Τζεμπούρ (40'), Μοδέστο (78') χτύπησαν ξανά και διαμόρφωσαν το 3-1!

Παρακολουθήστε σε real time από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα. Σχολιάζει ο Βασίλης Σαμπράκος. Στην περιγραφή για τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Τσόχος με τον Σωτήρη Κωσταβάρα και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Καππάτος.





Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ Μοδέστο, Ορμπάιθ, Μακούν (73' Μανιάτης), Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Μιραλάς (90' Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (87' Πάντελιτς).

Στον πάγκο: Μέγερι, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Αμπντούν.

Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελντερ, Σμέλτσερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Μπέντερ, Καγκάβα (66' Μπλαστσικόφσκι), Γκουντογκάν (56' Λάιτνερ), Πέρισιτς, Γκέτσε (81' Γκρόσκροϊτς), Λεβαντόφσκι.

Στον πάγκο: Λάνγκερακ, Λέβε, Σαντάνα, Κελ.

Διαιτητής: Μπας Νάιχαους
Γήπεδο: «Καραϊσκάκη»



Με δεδομένες τις απουσίες των Τοροσίδη, Φέισα, Γέστε, σε σύστημα 4-3-3, ο Κοστάντσο θα πάρει ακόμη μια ευκαιρία κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα προβλέπεται να ξεκινήσει ο Μανιάτης, αριστερά διατηρείται ο Χολέμπας, το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελείται από τους Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλο, στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Ορμπάιθ, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, στα πλάγια οι Μιραλάς, Φετφατζίδης (ή ο Αμπντούν) με προωθημένο τον Τζιμπούρ.

Σε περίπτωση που ο Μανιάτης δεν συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα που είναι πολύ πιθανό, το εναλλακτικό πλάνο περιλαμβάνει εκ νέου μετατόπιση του Μοδέστο δεξί άκρο της άμυνας και φανέλα βασικού στον Μακούν στα χαφ.

Από την άλλη, οι Γερμανοί ταξίδεψαν στην Ελλάδα χωρίς τους Μπάριος, Οβομογέλα, Ντα Σίλβα και Μοχάμεντ Ζιντάν. Έτσι, λοιπόν, ο Γιούργκεν Κλοπ σκέπτεται να «κατεβάσει» ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Βάιντενφελντερ, ακραίους μπακ τους Σμέλτσερ, Πίστσεκ, στο κέντρο της άμυνας τους Σούμποτιτς, Χούμελς, στα χαφ τους Κελ, Μπέντερ, στα άκρα Καγκάβα και Πέρισιτς, τον Γκέτσε σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή τον Λεβαντόφσκι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Μπας Νάιχαους, χασάπης… στο επάγγελμα. Ελπίζεται να μην αποδειχθεί τέτοιος και στο γήπεδο με τα σφυρίγματά του.

Δεν είναι μεγάλη η προϊστορία των Πειραιωτών με γερμανικούς συλλόγους, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακή. Από το ασύλληπτο 6-2 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, το 4-0 επί της Χέρτα μέχρι το 3-0 την Βέρντερ Βρέμης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x