Το βράδυ της Πέμπτης (27/11, 18:30) η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει τη Ρουμανία στο Αλεξάνδρειο στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης των ομίλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2027.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι ευρύτερες περιοχές, έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της «γαλανόλευκης», με την ΕΟΚ να γνωστοποιεί πως έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.
Η είσοδος για παιδιά έως πέντε ετών είναι ελεύθερη, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Για πληροφορίες σχετικά με τα ΑΜΕΑ θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με την ticketmaster στο τηλεφωνικό κέντρο (+30) 211 19 81 535 , Ώρες Λειτουργίας Τηλεφωνικού Κέντρου: 10:00-20:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο. Τις επίσημες αργίες το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει κλειστό). Για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας δεν απαιτείται η χρήση του gov wallet.
Θυμίζουμε πως η προετοιμασία της Ελλάδας ξεκίνησε χθες με 14 από τους 18 παίκτες και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ αναμένεται η ενσωμάτωση στην ομάδα των παικτών που έχουν υποχρεώσεις στη Euroleague και πιο συγκεκριμένα είναι οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
Διαβάστε Επίσης
Μονέκε: «Εξαρτάται από εμάς το αποτέλεσμα, ο Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν» Ποέτα: «Το έργο ήταν διαφορετικό, σέβομαι βαθιά την απόφαση του Μεσίνα» Αντιδρά η Μονακό για την τιμωρία του Τζέιμς: «Ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος» Μπαρτζώκας: «Με ευχαριστεί που έχω μείνει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό, δείχνει ότι μου έχουν εμπιστοσύνη»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






