Champions League

Θα μας πάρει τα μυαλά!

Δεν είναι ομάδα, είναι ΥΠΕΡ-ομάδα! Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν χαμπαριάζει ούτε από έδρες, ούτε από… μεγάλες ευρωπαϊκές «δυνάμεις». Η κυπριακή ομάδα πήρε αυτό που ήθελε από το «Ντραγκάο», 1-1 κόντρα στην Πόρτο και παραμένει σε θέση «οδηγού» στην κούρσα του 7ου ομίλου του Champions League, έπειτα από την 4η αγωνιστική. Ισοπαλία 2-2 στο Σαχτάρ- Ζενίτ.

Δεν είναι ομάδα, είναι ΥΠΕΡ-ομάδα!

Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν χαμπαριάζει ούτε από έδρες, ούτε από… μεγάλες ευρωπαϊκές «δυνάμεις».

Η κυπριακή (υπέρ)ομάδα πήρε αυτό που ήθελε από το «Ντραγκάο», 1-1 κόντρα στην Πόρτο και παραμένει σε θέση «οδηγού» στην κούρσα του 7ου ομίλου του Champions League, έπειτα από την 4η αγωνιστική. Ισοπαλία 2-2 στο Σαχτάρ- Ζενίτ.

Πόρτο- ΑΠΟΕΛ 1-1

Το… τσάμπα γκολ που δέχθηκε ο Χιώτης στο 13’, από το μακρινό απευθείας φάουλ του Χουλκ δεν πτόησε την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Μόλις έξι λεπτά αργότερα (19’) ο συνήθης ύποπτος Άιλτον δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε για την ομάδα του, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε ακόμη να πάρει και τη νίκη, αν ο Αντόρνο είχε καταφέρει να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Έλτον, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Ελτον, Αλβαρο Περέιρα, Ρολάντο, Σαπουνάρου, Οταμέντι, Γκουαρίν, Ζοάο Μουτίνιο (78' Ντεφούρ), Τζέιμς Ροδρίγκες (69' Βαρέλα), Φερνάντο (69' Μπελούτσι), Κλέμπερ, Χουλκ

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης (51' Πάρντο), Κακά, Ολιβέιρα, Πουρσαϊτίδης, Νούνο Μοράις, Μποαβεντούρα, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (72' Γιάχιτς), Ελιο Πίντο, Αΐλτον, Τριτσκόφσκι


szolj hozza: Po1-0Ap


szolj hozza: Po1-1

Σαχτάρ- Ζενίτ 2-2

Έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Σιροκόφ στο 9’ για την Ζενίτ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15’ με γκολ του Γουίλιαν. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Σιροκόφ, ο οποίος… πήρε το αίμα του πίσω στο 33’ όταν ισοφάρισε για τους Ρώσους.

Λίγο πριν αποχωρήσουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια, ο Αντριάνο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Φαϊζούλιν στο 60’, ο οποίος «κρέμασε» τον Ρίμπκα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Οι συνθέσεις:

ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Σρνα, Τσιζόβ, Τσιγκρίνσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Ζάντσον, Ντόουγκλας Κόστα, Γουΐλιαν, Λουΐζ Αντριάνο.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεβ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Άλβες, Λόμπερτς, Κρίσιτο, Ντενισόβ, Σιροκόβ, Ζιριανόφ, Φαϊζούλιν, Ντάνι, Μπουχαρόφ.

Πόρτο-ΑΠΟΕΛ 1-1
(13’ Χουλκ- 19’ Άιλτον)

Σαχτάρ –Ζενίτ 2-2
(15’ Γουίλιαν, 45+1’ Αντριάνο-33’ Σιροκόφ, 42’ Φαϊζούλιν)

Βαθμολογία:

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) ΑΠΟΕΛ 5 (4-3)
2) Ζενίτ 4 (6-5)
3) Πόρτο 4 (4-5)
4) Σαχτάρ 2 (4-5)

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x