Stoiximan Super League

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον πρίγκιπα

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα, έχει ο δικηγόρος του υποψηφίου επενδυτή, Πάνος Πετρόπουλος. Αντικείμενό τους είναι αν θα αποδεχτεί η πλευρά του πρίγκιπα τις τροποποιήσεις που έκανε η πλευρά Βαρδινογιάννη στο κομμάτι του τρόπου καταβολής των χρημάτων, τα οποία θα βάλει άμεσα ο Αλ Σαούντ. Πιθανό, αν συναινέσει η πλευρά του πρίγκιπα, να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ το Σάββατο με τον Εργοτέλη.

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα, έχει ο δικηγόρος του υποψηφίου επενδυτή, Πάνος Πετρόπουλος.

Αντικείμενό τους είναι αν θα αποδεχτεί η πλευρά του πρίγκιπα τις τροποποιήσεις που έκανε η πλευρά Βαρδινογιάννη στο κομμάτι του τρόπου καταβολής των χρημάτων, τα οποία είναι να βάλει ο Αλ Σαούντ.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη, για να τελειώνει γρήγορα και ουσιαστικά το θέμα πρότεινε τους εξής δύο τρόπους καταβολής των 20εκ. € που είπε πως θα βάλει ο πρίγκιπας μέσω της πρότασης που είχε καταθέσει.

1. Μπορεί κάλλιστα να γίνει μέσω εγγυητικής τραπέζης, και 2. μπορεί ο Σαουδάραβας επενδυτής να συμμετάσχει στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 15εκ. € και τα υπόλοιπα 5εκ. € να τα βάλει αργότερα. Και οι δύο τρόποι, είναι για να επισπευστούν οι διαδικασίες και να μην χρονοτριβούν σε άλλου τύπου διαδικασίες μια και η ομάδα έχει λειτουργικά έξοδα. Αξίζε να σημειωθεί πάντως, πως και οι δύο πλευρές είναι ελαστικές στους όρους που θέτει ο ένας στον άλλο, δείγμα οτι υπάρχει θέληση. Το μόνο που μένει να αποδειχτεί, είναι εάν θα γίνουν πράξη τα όσα υποσχέθηκε ο πρίγκιπας.

Όταν κι εφόσον προκύψει συμφωνία και η πλευρά του πρίγκιπα αποδεχτεί τις τροποποιήσεις που έκανε ο «Τζίγκερ» για την διευκόλυνση του deal, ο Αλ Σαούντ θα φτάσει στην Ελλάδα εντός 48 ωρών για να «δώσουν τα χέρια». Όπως γίνεται αντιληπτό, αν κάτι τέτοιο γίνει μέσα στην ημέρα, δεν αποκλείεται ο επίδοξος νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακόμη και να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εργοτέλη για την έβδομη αγωνιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x