Games

Οι νικητές του νέου Football Manager 2012!

Ολοκληρώυθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr, επίσημου χορηγού επικοινωνίας του νέου Football Manager 2012, για 10 παιχνίδια, προσφορά της ZEGETRON.

Ολοκληρώυθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr, επίσημου χορηγού επικοινωνίας του νέου Football Manager 2012, για 10 παιχνίδια, προσφορά της ZEGETRON.

Οι δέκα τυχεροί επισκέπτες που κερδίζουν από ένα Football Manager 2012 για PC είναι οι:
- Γραμμένος Βασίλειος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -329,
- Μάνος Γρηγόρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -451,
- Μπεντής Γιώργος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -363,
- Μπιρμπίλης Μιχάλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -568,
- Παλιόπουλος Κώστας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -573,
- Παλληκαράς Ιωάννης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -925,
- Σεραφειμίδης Δημήτρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -222,
- Τσολάκογλου Ευθύμης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -519,
- Χασάν Γεώργιος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -510 και
- Χολόπουλος Άρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -006.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail για την παραλαβή του δώρου τους.

Καλή διασκέδαση!

Σχετικά με το νέο FM2012:
Το Football Manager επιστρέφει για τη νέα σεζόν πιο ρεαλιστικό από ποτέ άλλοτε με 800 νέες Βελτιώσεις !
Γίνε ο καλύτερος Manager και απέκτησε διεθνή φήμη έτσι ώστε να σε προτιμούν όλοι οι καλοί παίκτες . Η επιτυχία της ομάδας σου είναι και δική σου επιτυχία!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤIKA

- match engine: θα είναι ρεαλιστικότερη και θα περιλαμβάνει περισσότερα animations, μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερη απεικόνιση καιρικών συνθηκών, νέα γήπεδα, κάμερες και επανασχεδιασμένους θεατές.

- Μεταγραφές και συμβόλαια: θα περιλαμβάνoυν πλέον μπόνους για το πόσο πιστός είναι ο παίκτης στην ομάδα, βελτιώσεις στα συστήματα συμβολαίων των ερασιτεχνών και των τσικό, ένα βελτιωμένο transfer centre αλλά και την δυνατότητα κλειδώματος συγκεκριμένων όρων στα συμβόλαια.

- Scouting: Μια νέα αναφορά θα δημιουργείται πλέον για τον επόμενο αντίπαλο του παίκτη, με αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημα που παίζει, την τακτική που ακολουθεί, το πότε σκοράρει και τα λοιπά.

- Πρόσθεση/Αφαίρεση Πρωταθλημάτων: Οι παίκτες θα μπορούν πλέον να προσθέτουν και να αφαιρούν πρωταθλήματα στο ίδιο το save που παίζουν, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατο.

- Team Talks: Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέγουν τον τόνο με τον οποίο θα μιλάνε.

- Έξυπνο Σύστημα Χειρισμού: Οι διαθέσιμες πληροφορίες στην οθόνη θα αυξάνονται αναλόγως με την ανάλυση της οθόνης.

Δείτε τη νέα μηχανή γραφικών του παιχνιδιού εδώ:



Release Date: PC-21/10/2011, PSP-28/11/2011
Publisher: SEGA
Κατηγορία: Football
Format: PC, PSP
Λιανική προ ΦΠΑ: 34,14 Ευρώ

Για όσους δεν κερδίσατε, το FM2012 κυκλοφορεί επίσημα αύριο, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου για PC και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το Sportfm-shop.gr ή τηλεφωνικά από το 210.6753028 για να το έχετε στα χέρια σας από την πρώτη ημέρα!


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12:00.

2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.

3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δέκα (10) νικητές.

4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένα DVD του video game «Football Manager 2012».

5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να προσέλθει πέραν του διαστήματος των πέντε (5) ημερών από της ως άνω ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του.

6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.

8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.

9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x