Stoiximan Super League

«18 ομάδες και ακύρωση των αγωνιστικών»!

Ο Άρης όπως όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας (κι οι άμεσα ενδιαφερόμενες από την Football League) συμφώνησαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες. Εκείνο που διαφοροποίησε τους «κίτρινους», ήταν η πρόταση που μετέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Κόντης, με την οποία εισηγήθηκαν να ακυρωθούν οι αγωνιστικές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής! Ποιο το σχόλιό του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης όπως όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας (κι οι άμεσα ενδιαφερόμενες από την Football League) συμφώνησαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες.

Εκείνο που διαφοροποίησε τους «κίτρινους», ήταν η πρόταση που μετέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Κόντης, με την οποία εισηγήθηκαν να ακυρωθούν οι αγωνιστικές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής!

Ποιο το σχόλιό του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου:

Η κουβέντα ήταν μοιραίο να ξεκινήσει με το επερχόμενο ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ. «Πιστεύω ότι με βάση τη σημασία αυτών των παιχνιδιών, οι ομάδες εμφανίζονται διαφορετικές και οι παίκτες μεταμορφώνονται. Από πλευράς Άρη οι παίκτες είναι έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει

Ο κόσμος ξέρει πώς να συμπεριφερθεί και τι να κάνει. Η παραίνεση πρέπει να γίνει στους παίκτες. Να δουν με την απαραίτητη σοβαρότητα τα παιχνίδια και να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλει ο κόσμος».

Για τον ορισμό του κ. Γιάχου να διευθύνει την αναμέτρηση. «Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και η διαιτησία πρέπει να σταθεί στο ύψος του παιχνιδιού που θέλουμε. Ο κ. Γιάχος είναι καλός διαιτητής και μακάρι να σφυρίξει όπως μπορεί».

Για την κοινή γραμμή της διοργανώτριας αρχής το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 18 ομάδες και την άποψη να σβηστούν (!) τα προηγούμενα αποτελέσματα και να ξεκινήσουν όλοι από την ίδια βάση. «Η στάση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν αυτή της λογικής. Είπαμε να δούμε πρώτα αν το επιτρέπει ο ΚΑΠ, κάτι βέβαια που ξεπερνιέται και με τη συναίνεση της ΕΠΟ.

Πρέπει βέβαια να βολεύουν και οι ημερομηνίες καθώς έχουμε ένα πρόγραμμα με 16 ομάδες. Δεν βλέπουμε να βγαίνουν εύκολα οι ημερομηνίες. Για αυτό το λόγο κάναμε πρόταση ότι αν γίνει αυτό, να ακυρώσουμε όλες τις αγωνιστικές και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Από τη στιγμή που είπαμε ότι γίνεται μια εντός των εισαγωγικών όχι τόσο νόμιμη ενέργεια, να γίνει και αυτό. Δεν πηγάζει από το ότι έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά από το ότι δεν θα έχουμε Τετάρτες να παίξουμε. Και όσον αφορά τους χαμένους βαθμούς, σε βάθος χρόνου θα τους κερδίσουμε».

Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο κατάργησης της διαδικασίας των πλέι οφ. «Είναι κάτι που δεν το θέλει η NOVA και δεν νομίζω να γίνει. Άλλωστε και εμείς για να ψηφίσουμε υπέρ των δεκαοκτώ ομάδων θέλουμε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα καταργηθούν τα πλέι οφ και να μείνει το πρόγραμμα μας ως έχει.

Στην υπόθεση βέβαια του Πανιώνιου, την χρονιά που πέσαμε για δεύτερη φορά και δικαιωθήκαμε, κανείς δεν είπε να γίνουν δεκαοκτώ οι ομάδες γιατί επικαλέστηκαν τον ΚΑΠ.

Πρέπει να δούμε όλους τους όρους το πώς μπορεί να γίνει, κυρίως τεχνικά γιατί το πρόβλημα του ΚΑΠ ξεπερνιέται.

Είναι πολύ βασικό είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να βάλουμε πλώρη για κάτι καινούργιο, γιατί έχουν γίνει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Το βασικό πρόβλημα είναι οι ημερομηνίες. Αν βρεθεί λύση σε αυτό το κομμάτι, τότε θα γίνουν 18 οι ομάδες. Υπάρχει βέβαια ένα πρόβλημα με το πόσες ομάδες θα πέσουν και αν θα ισχύσει και του χρόνου. Θα δείξει. Αύριο (21/10) θα αποσαφηνιστούν περισσότερο τα θέματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x