Επικαιρότητα

Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής!

Από ανακοπή καρδιάς και όχι λόγω τραύματος από πέτρα στο κεφάλι, έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 53χρονος οικοδόμος, Δημήτρης Κοτσαρίδης! «Ναι σε όλα, όχι στο 37», ψήφισε και… διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η κ. Κατσέλη! Σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου! Συνεχής ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Από ανακοπή καρδιάς και όχι λόγω τραύματος από πέτρα στο κεφάλι -όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες- έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 53χρονος οικοδόμος, Δημήτρης Κοτσαρίδης, που συμμετείχε στις ομάδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ, ένιωσε έντονη αδιαθεσία νωρίτερα, στα σοβαρά επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό.

Όπως αναφέρει το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, γίνονταν επί 50 λεπτά προσπάθειες ανάνηψης, αλλά, δυστυχώς, ο 53χρονος δεν τα κατάφερε…

Ωστόσο, διατάχθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια ΚΑΙ οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες κατέληξε.

Σύμφωνα, πάντως, με μαρτυρίες, ο άτυχος άνδρας παρέμεινε στο σημείο των διαδηλώσεων με αδιαθεσία για, περίπου, μιάμιση ώρα.

Από το Σύνταγμα μεταφέρθηκε, τελικά, στην Αίγλη Ζαππείου, για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στον Ευαγγελισμό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πρώτο θέμα στην Ευρώπη ο θάνατός του!

Εξάλλου, στο νοσοκομείο έχουν διακομιστεί, τουλάχιστον, 16 τραυματίες, ενώ συγκλονισμένα από την είδηση του θανάτου του 53χρονου δηλώνουν όλα τα κόμματα στη Βουλή.

Συνεχής ενημέρωση από το sport-fm.gr.

21:24 - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία. Βρισκόμαστε στη διαδικασία καταμέτρησης. Τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου θα περάσουν, πάντως, με 153 ψήφους και… μία διαγραφή.

21:16 - Συνεχίζεται η ονομαστική ψηφοφορία…

- Η Λούκα Κατσέλη, όπως είχε προαναγγείλει και παρά τις δεσμεύσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για οριακές αλλαγές στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, το καταψήφισε και… σχεδόν αμέσως, διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

21:07 - Η κ. Κατσέλη, μόλις, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ!

20:59 - Κι όμως! «Ναι σε όλα, όχι στο 37», ψήφισε η Λούκα Κατσέλη, της οποίας η διαγραφή ετοιμάζεται από το ΠΑΣΟΚ…

20:55 - Άρχισε η ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου!

20:55 - Ο κ. Βενιζέλος συζητάει αυτή την ώρα με τους Κατσέλη και Κουτρουμάνη. Προφανώς, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο άρθρο 37 και αμφότεροι θα το υπερψηφίσουν… γλιτώνοντας τη διαγραφή.

20:50 - Αρχίζει σε πολύ λίγο η ψηφοφορία στη Βουλή.

20:20 - «Ήγγικεν η ώρα. Οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ως Σίσυφοι, σηκώνουν το βάρος αυτής της χώρας», είπε, επίσης, ο υπουργός Οικονομικών.

20:15 - Σε οριακές αλλαγές στο άρθρο 37, εφόσον συνομιλήσει με τους Κατσέλη και Κουτρουμάνη, δεσμεύθηκε να προχωρήσει ο Ευαγ. Βενιζέλος!

20:10 - «Αφού κύριε Τσίπρα μας εξηγήσατε τι σημαίνει omerta, εγώ θα σας εξηγήσω σε απλά, απλούστατα ελληνικά τι σημαίνει τζάμπα μάγκας», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Ευαγ. Βενιζέλος, από το βήμα της Βουλής.

- Με εντολή της αστυνομίας, είναι κλειστή η στάση του μετρό στο Μοναστηράκι.

20:00 - Αυτή την ώρα, επικρατεί σχετική ηρεμία έξω από τη Βουλή.

- Ετοιμάζεται η διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ…

19:30 - «Αδυνατώ να ψηφίσω το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου ως έχει μέχρι στιγμής», δήλωσε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, κατά την κρίσιμη συζήτηση επί της ψήφισής του στην Ολομέλεια!

- Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου από το ΠΑΣΟΚ, που είπε πως αυτά είναι τα αποτελέσματα αυτής της σκληρής πολιτικής, ενώ σημείωσε ότι η αστυνομία πρέπει να κάνει καλύτερα τη δουλειά της.

- «Το μεγαλύτερο όπλο αυτή τη στιγμή είναι αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και ψυχραιμία» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

- Για προσχεδιασμένη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον μελών του ΠΑΜΕ έκανε λόγο η Αλέκα Παπαρήγα.

Στο μεταξύ, το απόγευμα, γύρω στις 18:00 αναζωπυρώθηκε η ένταση έξω από τη Βουλή!

Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους κάνοντας χρήση χημικών. Φωτιά έχει εκδηλωθεί σε κατάστημα στην Καπνικαρέας.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ένταση επικράτησε μπροστά από τη Βουλή μεταξύ κουκουλοφόρων και διαδηλωτών του ΠΑΜΕ.

Επεισόδια σημειώθηκαν, επίσης, σε Μοναστηράκι, Φιλελλήνων, Βουκουρεστίου και Αμερικής.

Αποκλεισμένο παραμένει το Σύνταγμα. Έχουν γίνει, τουλάχιστον, 24 προσαγωγές και έξι συλλήψεις.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x