Europa League

Τους… καθάρισαν!

Με συνοπτικές διαδικασίες και πεντάρες πήραν το τρίποντο αλλά και το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, Σάλκε και Μακάμπι Χάιφα. Οι Γερμανοί κέρδισαν άνετα στην Κύπρο την ΑΕΚ Λάρνακας με 5-0, ίδιο σκορ με αυτό που επικράτησαν και οι Ισραηλινοί της Στεάουα. Οι άνετες νίκες των Σάλκε και Μακάμπι, αφενός αύξησαν την διαφορά από τους αντιπάλους τους κι αφετέρου, απέδειξαν πως είναι και τα ακλόνητα φαβορί του 4ου ομίλου για την επόμενη φάση.

Με συνοπτικές διαδικασίες και πεντάρες πήραν το τρίποντο αλλά και το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, Σάλκε και Μακάμπι Χάιφα.

Οι Γερμανοί κέρδισαν άνετα στην Κύπρο την ΑΕΚ Λάρνακας με 5-0, ίδιο σκορ με αυτό που επικράτησαν και οι Ισραηλινοί της Στεάουα.

Οι άνετες νίκες των Σάλκε και Μακάμπι, αφενός αύξησαν την διαφορά από τους αντιπάλους τους κι αφετέρου, απέδειξαν πως είναι και τα ακλόνητα φαβορί του 4ου ομίλου για την επόμενη φάση.

Στην Κύπρο, η Σάλκε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην σύνθεσή της, μέσα σε 17 λεπτά έβαλε… ταφόπλακα στην ΑΕΚ Λάρνακας και όποιες ελπίδες είχε για κάτι καλό στο παιχνίδι. Από το 23’ μέχρι το 40’, το σκορ είχε φτάσει από το 0-0 στο 0-3. Την αρχή, έκανε ο Χόλτμπι στο 23ο, ο Χούντελαρ στο 35ο διπλασίασε τα τέρματα και ο Χαουέντες στο 40ο έβαλε τέλος στις ορέξεις των Κύπριων. Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ντράξλερ στο 87’ να κάνει το 4-0 και τον Χούντελαρ στο 88’ το τελικό 5-0.


szolj hozza: L0-1S

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι με δύο γκολ στο Αμάσα (10’ και 20’) και το πέναλτι του Κάταν στο 38’, έριξε στο καναβάτσο τους Ρουμάνους της Στεάουα, οι οποίοι έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο από το 37’, όταν και αποβλήθηκε ο Μπικφάλβι. Οι Ισραηλινοί αν και κέρδιζαν με 3-0 παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, δεν έδειξαν οίκτο. Συνέχισαν να πιέζουν, κέρδισαν την δεύτερη αποβολή του Ίλιεφ στο 64’ και συνέχισαν να σκοράρουν. Ο Τουάθα στο 72’ έκανε το 4-0 και ο Βερέντ στο 79’ το τελικό 5-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 10ου ομίλου

ΑΕΚ Λάρνακας-Σάλκε 0-5
Μακάμπι Χάιφα-Στεάουα Βουκουρεστίου 5-0

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Σάλκε 7 (8-1)
2) Μακάμπι Χάιφα 6 (7-3)
3) Στεάουα Βουκουρεστίου 2 (1-6)
4) ΑΕΚ Λάρνακας 1 (1-7)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)

Σάλκε-ΑΕΚ Λάρνακας (22:05)
Μακάμπι Χάιφα-Στεάουα Βουκουρεστίου (22:05)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x