Ισπανία

Εγκαίνια για το… εργοστάσιο της «Μπάρτσα»! (video)

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ. Οι νεαροί παίκτες που ανήκουν στους «μπλαουγκράνα» έχουν πλέον τη δυνατότητα να προπονούνται σε νέα γήπεδα και θα μένουν σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ.

Οι νεαροί παίκτες που ανήκουν στους «μπλαουγκράνα» έχουν πλέον τη δυνατότητα να προπονούνται σε νέα γήπεδα και θα μένουν σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Άλλωστε, η καταλανική ομάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ακαδημίες της και έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πιο γνωστοί παίκτες που έχουν βγει από τα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα» είναι οι εξής: Πεπ Γκουαρντιόλα, Τσάβι Ερνάντεθ, Λουίς Γκαρσία, Κάρλες Πουγιόλ, Αντρές Ινιέστα, Πέπε Ρέινα, Βίκτορ Βαλντές, Σεσκ Φάμπρεγας, Λιονέλ Μέσι, Ζεράρδ Πικέ, Μπόγιαν Κρκιτς, Πέδρο Ροντρίγκεθ και Σέρχιο Μπούσκετς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το κτίριο υπάρχει χώρος για διαφημίσεις που μπορούν να τοποθετηθούν στο μέλλον και θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x