Games

Αγαπούλες… τι θέλατε από το FM 2012;

Αγαπούλες… πείτε στο PC σας να κάνει εντατική προπόνηση γιατί το νέο Football Manager 2012 έφτασε! Ξεχάστε τους πρίγκιπες, τις επενδυτικές εταιρείες, τα παλτά των καλοκαιρινών μεταγραφών, τους άμπαλους προπονητές. Για ακόμα μια χρονιά, το νέο FM σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε την αγαπημένη σας ομάδα και με βάση τις δικές επιλογές και ενέργειες ως προπονητής της, να την οδηγήσετε στην επιτυχία.

Αγαπούλες… πείτε στο PC σας να κάνει εντατική προπόνηση γιατί το νέο Football Manager 2012 έφτασε! Ξεχάστε τους πρίγκιπες, τις επενδυτικές εταιρείες, τα παλτά των καλοκαιρινών μεταγραφών, τους άμπαλους προπονητές. Για ακόμα μια χρονιά, το νέο FM σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε την αγαπημένη σας ομάδα και με βάση τις δικές επιλογές και ενέργειες ως προπονητής της, να την οδηγήσετε στην επιτυχία.

Όπως συμβαίνει σε κάθε του έκδοση, έτσι και στη φετινή το Football Manager έρχεται πιο βελτιωμένο, ανανεωμένο και περισσότερο ρεαλιστικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η απαίτηση όλων των gamers-προπονητών είναι, το παιχνίδι να γίνεται όσο πιο αληθοφανές γίνεται, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει τη SEGA και τη Sports Interactive σε αρκετές αλλαγές-βελτιώσεις. Αλλαγές που κατά τη γνώμη μας ίσως μπερδέψουν τον παίκτη που δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το παιχνίδι, αλλά είναι αυτές που θα τον κρατήσουν επίσης κολλημένο.

Τα μενού είναι πιο πολύπλοκα από τις προηγούμενες εκδόσεις, το παιχνίδι είναι πιο αναλυτικό και ο αρχάριος παίκτης-προπονητής είναι πολύ πιθανό να μπερδευτεί. Για αυτό το λόγο φέτος, το FM σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ορισμένα αναλυτικά tutorials ώστε να μην πελαγώσετε. Επιλέγοντας λοιπόν να δείτε τα tutorials, το παιχνίδι σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα σε κάθε του πτυχή, αναλύοντάς τη και εξηγώντας σας πως θα παίξετε. Αρκετά όμως με τα βαρετά «σεμινάρια προπονητικής». Ώρα να γίνουμε αυτό που κατά βάθος ποθούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε φανατικά με το Football Manager. Μουρίνιο στη θέση του Μουρίνιο (ή Βενγκέρ, Φέργκιουσον κοκ).

Στην αρχική σελίδα όταν επιλέξετε το Start New Game, θα κληθείτε να επιλέξετε τα πρωταθλήματα των χωρών, τα οποία θέλετε να τρέχουν στο background και θα είναι playable. Θα μπορείτε δηλαδή να αναλάβετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μια ομάδα που θα συμμετέχει σε αυτά. Μπορείτε για παράδειγμα να τρέξετε μόνο την Ελλάδα, αλλά αν απολυθείτε δε θα μπορείτε να ψάξετε για δουλειά σε κανένα άλλο πρωτάθλημα πέρα από το ελληνικό. Ανάλογα με τις χώρες που θα επιλέξετε, στο κάτω μέρος της οθόνης θα σας δείχνει πόσες χιλιάδες παίκτες θα βρίσκονται διαθέσιμοι στη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, τις επιδόσεις του υπολογιστή σας όσο θα παίζετε, αλλά και την ταχύτητα που θα τρέχει το παιχνίδι. Απλή υπενθύμιση: όσο περισσότερα πρωταθλήματα επιλέξετε, τόσο περισσότερα recourses απαιτούνται.

Αφού τα επιλέξετε, η επόμενη -και τελευταία- οθόνη ρυθμίσεων πριν ξεκινήσετε το νέο σας παιχνίδι σας επιτρέπει να επιλέξετε τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων που διαλέξατε, αν θα χρησιμοποιήσετε πραγματικούς παίκτες, την ημερομηνία που θα ξεκινήσετε την προετοιμασία της ομάδας σας αλλά και το μέγεθος της βάσης δεδομένων των παικτών που θα χρησιμοποιήσετε (μικρή, μεσαία ή μεγάλη). Αφού τα κάνετε και αυτά ώρα να ξεκινήσετε την προπονητική σας καριέρα. Αν δεν έχετε ξαναπαίξει Football Manager καλό είναι να ξεκινήσετε με μια μεγάλη και γνωστή ομάδα που θα έχει και πολύ καλούς παίκτες αλλά και τα οικονομικά που θα σας επιτρέπουν να κάνετε μεταγραφές. Για τις ανάγκες του review επιλέξαμε τον Ολυμπιακό, καθώς ως πρωταθλητής, έχει τα καλύτερα οικονομικά, συμμετέχει στο Champions League και η φήμη του in game είναι τέτοια που θα βοηθήσει στο να «χτυπήσουμε» ποιοτικούς παίκτες.

Ως σωστός προπονητής πρώτη σας δουλειά είναι να δείτε την ομάδα σας. Ποιοι παίκτες λείπουν ως δανεικοί, ποιους έχετε στο ρόστερ και είναι δανεικοί και γενικά τις πληροφορίες κάθε παίκτη. Στη συνέχεια ορίστε την τακτική που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στα παιχνίδια. Σε αυτό το σημείο έρχονται οι πρώτες ουσιαστικές αλλαγές του παιχνιδιού σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης στο Enternity.gr

Την Παρασκευή (21/10) από τις 21:00 μέχρι τις 22:00 συντονιστείτε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε την εκπομπή Enter που είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στο FM 2012. Διαγωνισμός για πέντε Football Manager και οι παραγωγοί της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας εξιστορούν την... κάψα τους για τον θρύλο των video games.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x