Stoiximan Super League

Ατρόμητεεε… τρελαίνομαι! (vid)

Συνεχίζει να πείθει πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά του ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη! Οι Περιστεριώτες νίκησαν 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισαν την τρελή πορεία τους στην Σούπερ Λίγκα βρισκόμενοι προσωρινά στην πρώτη θέση με 13 πόντους! Η ίδια κυρίευσε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης (1-1), αφού δεν ήταν λίγες φορές που η αστοχία στην τελική προσπάθεια τους στέρησε τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Δείτε όλα τα γκολ της αγωνιστικής.

Συνεχίζει να πείθει πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά του ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη!

Οι Περιστεριώτες νίκησαν 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισαν την τρελή πορεία τους στην Σούπερ Λίγκα βρισκόμενοι προσωρινά στην πρώτη θέση με 13 πόντους!

Η ίδια κυρίευσε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης (1-1), αφού δεν ήταν λίγες φορές που η αστοχία στην τελική προσπάθεια τους στέρησε τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη 1-1

Πλέον έγινε συνήθεια… Αστέρας και Ξάνθη μένουν για ένα ακόμα παιχνίδι ισόπαλοι, αυτή την φορά 1-1, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στα 20 δευτερόλεπτα με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου και οι Αρκάδες ισοφάρισαν με τέρμα του Ράγιος στο 28’. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι γηπεδούχοι σε τράβηγμα του Πουλίδο από τον Καζάκη, ενώ ο Ισπανός έπρεπε να αποβληθεί αμέσως μετά για χτύπημα εκτός φάσης. Διαβάστε εδώ την κριτική του ματς.



Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ο Ατρόμητος φέτος δεν αστειεύεται! Κατακτώντας μία ακόμη επαγγελματική νίκη στη φετινή «κούρσα» του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (7η αγωνιστική)στο Περιστέρι, παρέμεινε αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επιθετικός μονόλογος το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού από τους «κυανόλευκους», με τον ΠΑΣ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Συνθήματα κατά του ΓΑΠ από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Διαβάστε εδώ την κριτική του ματς.



Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-0

Διπλό μήνυμα εστάλη απ’ το χορτάρι και τις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός του Φερέιρα σκόρπισε 4-0 τον Εργοτέλη, στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας κι έδειξε, ενόψει και των τριών σερί ντέρμπι που ακολουθούν, πως δεν αστειεύεται. Ξεχείλισε η οργή του κόσμου, εκφράστηκε με πανό και συνθήματα κατά των πολιτικών κι οδήγησε τον Μήτσιο στην απόφαση να διακόψει προσωρινά τον αγώνα. Διαβάστε εδώ την κριτική του ματς.




Κυριακή, 23 Οκτωβρίου

ΟΦΗ-ΑΕΚ (18:15, NovaSports 3)

Μέλι, μέλι, ώρα και για… τηγανίτα! Ο Κωστένογλου προειδοποίησε ότι προσεχώς δεν θα του αρκούν οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις (όπως με Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ) και η ΑΕΚ θέλει πλέον να τις συνδυάσει και με νίκη στην Κρήτη. Μια κουβέντα είναι, βέβαια. Κι άντε να την… πει στον ΟΦΗ, που πλέον άρχισε να παίρνει αποτελέσματα και σε άλλες έδρες (Τούμπα) εκτός απ’ το καυτό «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Πανιώνιος-Ολυμπιακός (18:15, NovaSports 2)

Ήθελε τον… Γερμανό του! Ο Ολυμπιακός έβγαλε στη Ντόρτμουντ τα απωθημένα του Champions League (αλλά και της μέτριας εμφάνισης με την ΑΕΚ) και πάει πλέον αεράτος στην πλατεία. Με σοβαρότερο πρόβλημα το ότι… παίζει στην έδρα του (έναν πόντο, ενώ έξω είναι αήττητος), ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να του δυσκολέψει τη ζωή -και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Το περσινό ματς



Άρης-ΠΑΟΚ (20:30, NovaSports 1)

Γεια σου μάνα… Σαλονίκη! Με τα ντέρμπι που μόνο τα «παιδιά» σου μπορούν να προσφέρουν! Το ένα απ’ τα δίωρα που σταματούν ετησίως τη ζωή της συμπρωτεύουσας φτάνει και τίποτα στη διάρκειά του δεν έχει σημασία: Ούτε η αδυναμία του Άρη να κάνει σεφτέ, ούτε το σοκ του Παγκρητίου. Ούτε ο ευρωπαϊκός αέρας του ΠΑΟΚ, ούτε ότι θα πάει πρωτοπόρος στο «Βικελίδης». Μόνο η νίκη -που πάντα μετράει πολλά περισσότερα από τρεις πόντους…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»



* Οι Κέρκυρα και Παναιτωλικός είχαν κληρωθεί να αντιμετωπίσουν τις ομάδες Α και Β.

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου

Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15)
Παναιτωλικός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30)

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
ΑΕΚ-Άρης (17:15)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30)

* Οι Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν κληρωθεί να αντιμετωπίσουν τις ομάδες Α και Β.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x