Πορτογαλία

Σε χαμηλές πτήσεις…

Έστω και δύσκολα, η Μπενφίκα πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπέιρα Μαρ. Οι «αετοί» της Λισαβόνας επικράτησαν με 1-0 στην έδρα της αντιπάλου τους, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Supeliga και βρέθηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Πόρτο, από την οποία πλέον περιμένουν να χάσει, ήτοι το δυνατόν, κόντρα στη Νασιονάλ στο «Ντραγκάο» βαθμό ή βαθμούς, ώστε να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή.

Έστω και δύσκολα, η Μπενφίκα πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπέιρα Μαρ. Οι «αετοί» της Λισαβόνας επικράτησαν με 1-0 στην έδρα της αντιπάλου τους, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Supeliga και βρέθηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Πόρτο, από την οποία πλέον περιμένουν να χάσει, ήτοι το δυνατόν, κόντρα στη Νασιονάλ στο «Ντραγκάο» βαθμό ή βαθμούς, ώστε να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν τρεις βαθμούς μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις και θα συνεχίζουν να παλεύουν για την άνετη παραμονή τους.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους ήταν μεν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως αρκέστηκαν στο γκολ του Καρντόζο από το 22’, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησαν.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτουρ, Εμερσον, Λουιζάο, Γκαράι, Αμορίμ, Μπρούνο Σέζαρ (92' Χάβι Γκαρσία), Ματίκ, Βίτσελ, Καρντόζο, Νολίτο (60' Γκαϊτάν), Σαβιόλα (60' Αϊμάρ)


Παραμένει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις η Ολιανένσε, που νίκησε με 1-0 την προτελευταία Γκιαμαράες στην έδρα της και βρέθηκε δύο βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League, περιμένοντας σχετικές απώλειες των υπόλοιπων την Κυριακή και τη Δευτέρα.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος:


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
- Πάσος Φερέιρα – Ακαντέμικα 2-0

Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Ολιανένσε - Γκιμαράες 1-0

/strong> Μπέιρα Μαρ – Μπενφίκα 0-1

Κυριακή 23 Οκτωβρίου
18:00 Μαρίτιμο-Σετούμπαλ
18:00 Ρίο Άβε – Λεϊρία
20:15 Πόρτο - Νασιονάλ
22:15 Μπράγκα – Φεϊρένσε

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου
22:15 Σπόρτινγκ – Ζιλ Βιθέντε


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x