Παράξενα

Ο Κρόιφ, ο… Δεληκάρης και ο Ρονάλντο! (vids)

Είναι το 37ο λεπτό του αγώνα Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άνχελ Ντι Μαρία εκτελεί το κόρνερ, ο Σέρχιο Ράμος κάνει την κεφάλιά στη μικρή περιοχή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με στυλ… karate kid κάνει το 3-0 για τη «βασίλισσα». Τι κοινό έχουν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της «βασίλλισας», ο Γιόχαν Κρόιφ και ο... Γιώργος Δεληκάρης. Το sport-fm.gr έχει την απάντηση...

Είναι το 37ο λεπτό του αγώνα Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άνχελ Ντι Μαρία εκτελεί το κόρνερ, ο Σέρχιο Ράμος κάνει την κεφάλιά στη μικρή περιοχή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με στυλ… karate kid κάνει το 3-0 για τη «βασίλισσα».

Ο ισπανικός Τύπος συγκρίνει το γκολ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού με ένα παρόμοιο του Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στις 22 Δεκεμβρίου 1973 για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το sport-fm.gr θυμήθηκε πως ένα τέτοιο γκολ είχε πετύχει ο Γιώργος Δεληκάρης για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Δυτική Γερμανία (2-2, στις 20 Νοεμβρίου 1974), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών 1976.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Το γκολ του Κρόιφ



Στο 0:28 το τέρμα του Δεληκάρη



Και το… repeat από τον Ρονάλντο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x