Stoiximan Super League

«ΟΚ» για την παραμονή του Σάντος

Την εξουσιοδότηση να κάνει τις τελικές επαφές με τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού τεχνικού έλαβε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ. Η πρόταση του κ. Πιλάβιου είναι ο Σάντος να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2014, όταν θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, και τα μέλη της ΕΠΟ κρίνοντας πετυχημένο το έργο του ομοσπονδιακού τεχνικού, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

Την εξουσιοδότηση να κάνει τις τελικές επαφές με τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού τεχνικού έλαβε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Η παραμονή του 58χρονου προπονητή ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν τα μέλη της ομοσπονδίας, τα οποία συμφώνησαν ο Πορτογάλος να παραμείνει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Η πρόταση του κ. Πιλάβιου είναι ο Σάντος να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2014, όταν θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, και τα μέλη της ΕΠΟ κρίνοντας πετυχημένο το έργο του ομοσπονδιακού τεχνικού, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ομόφωνα εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο να συζητήσει με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος για την επέκταση του συμβολαίου του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα πριν από τους δύο τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2012 με την Κροατία και τη Γεωργία.

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει ο Σάντος είναι η υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου της ανάπτυξης των Εθνικών ομάδων. Επίσης, έχει μπει στην τελική ευθεία η δημιουργία της ομάδας κάτω των 15 ετών, στην οποία θα ενσωματώνονται παιδιά που αγωνίζονται στις μεικτές ομάδες της χώρας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x