Stoiximan Super League

Μπήκε ο Τοτσέ

Στη μάχη της Τούμπας όπως αναμένονταν μπήκε ο Τοτσέ, αφού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας. Αποθεραπεία για όσους παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, μαζί με αυτούς κι ο Καντέ, ο οποίος μπήκε στη θέση του Μπουμσόνγκ στο 29’.

Στη μάχη της Τούμπας όπως αναμένονταν μπήκε ο Τοτσέ, αφού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας.

Αποθεραπεία για όσους παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, μαζί με αυτούς κι ο Καντέ, ο οποίος μπήκε στη θέση του Μπουμσόνγκ στο 29’.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Μέσα σε αυτούς ο Τοτσέ, ο οποίος είναι ο πρώτος εκ των τραυματιών που επέστρεψε.

Από εκεί και πέρα, ατομικά προπονήθηκαν οι Σεϊταρίδης, Κοτσόλης, Βύντρα, Πετρόπουλος που αναμένεται από την Τετάρτη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή. Μόνο ο Βύντρα είναι αμφίβολος απο αυτούς.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα και για τον Χριστοδουλόπουλο, που υπολογίζεται να επιστρέφει κανονικά στην ενεργό δράση σε περίπου 1,5 μήνα ενώ ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα είναι σίγουρα εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x