Επικαιρότητα

Έπεσαν κουμπουριές

Μια σύλληψη από την Αστυνομία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών στην εθνική Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Είχε προηγηθεί εντοπισμός κλεμμένου αυτοκινήτου. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Μια σύλληψη από την Αστυνομία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών στην εθνική Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Είχε προηγηθεί εντοπισμός κλεμμένου αυτοκινήτου. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Αύριο τα σπουδαία…Την ανάγκη ενότητας, ψυχραιμίας και νηφαλιότητας, επεσήμανε ο πρωθυπουργός που ενημέρωσε σήμερα για τις εξελίξεις τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων που αναμένεται να ληφθούν αύριο, στη ζωτικής σημασίας Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης για την διαχείριση του ελληνικού χρέους.


Ασφαλής λύση και σημαντική άρση των βαρών του χρέους οι στόχοι της ελληνικής αντιπροσωπείας στην αυριανή διαπραγμάτευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «κούρεμα» που θα αποφασισθεί θα αφορά σε κρατικά ομόλογα πάνω από 200 δις ευρώ τα οποία κατέχουν ιδιώτες και λήγουν έως το 2035.

Νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, μετά την προοπτική η όποια αυριανή συμφωνία να τεθεί στην Βουλή σε ψηφοφορία με πλειοψηφία 180 ψήφων, ανοίγοντας το παράθυρό για πρόωρες εκλογές. Σενάρια και για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Για πολιτικό εκβιασμό ή απόπειρα απόδρασης κατηγόρησε την Κυβέρνηση η Ν.Δ.


Καθησυχαστικός για τις επιπτώσεις του «κουρέματος» στα ασφαλιστικά ταμεία, εμφανίστηκε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής και ασφαλιστικής πολιτικής ανεξάρτητα από την μείωση του χρέους, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατάθεση στον Εισαγγελέα έδωσε σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα μετά τις καταγγελίες της, για εμπλοκή παρακρατικών και διασυνδέσεις της Αστυνομίας στα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η Αθήνα. Κινούνται μόνον τα Ταξί και ο Προαστιακός. Ακινητοποιημένα μπλε Λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, και τραμ. Κανονικά από τις 4 τα δρομολόγια στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

Ένταση και το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά όταν ναυτεργάτες της ΠΝΟ εμπόδισαν τον απόπλου πλοίων των οποίων οι εταιρίες χρωστούν δεδουλευμένα στα πληρώματα.

Χρηματιστήριο! Στο συν 2,25% στις 15:25μμ. Στις 763 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Σε μυστική τοποθεσία στην έρημο έγινε σήμερα η ταφή του άλλοτε ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

Ένα βρέφος 14 ημερών ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από τα ερείπια του καταστροφικού σεισμού των 7,2 Ρίχτερ στην ανατολική Τουρκία.

Κ Α Ι Ρ Ο Σ: Αραιές νεφώσεις αύριο Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x