Stoiximan Super League

Χωρίς Παύλο το Δ.Σ

Με δώδεκα μέλη θα συνεδριάσει τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μην πάρει μέρος στις εργασίες του Δ.Σ που πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα με θέμα το αν θα ανάψει «πράσινο φως» στην Arboris Capital, προκειμένου να βρει επενδυτή για την ομάδα.

Με δώδεκα μέλη θα συνεδριάσει τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μην πάρει μέρος στις εργασίες του Δ.Σ που πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα με θέμα το αν θα ανάψει «πράσινο φως» στην Arboris Capital, προκειμένου να βρει επενδυτή για την ομάδα.

Αντίθετα, το «παρών» δίνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ακόμη οι κ.κ Γόντικας, Σιωπήλης, Λομβάρδου, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Πολέμης, Δομάζος, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Λουμίδης, Λιβέρης.

Κύριο θέμα συζήτησης του διοικητικού συμβουλίου είναι η εξέταση της πρότασης της Arboris Capital, η οποία προτίθεται να μεσολαβήσει προκειμένου να βρεθεί επενδυτής που θα επιθυμεί την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις με την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ και την πρόταση που έχει καταθέσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x