Βόλεϊ

Άνετος ο «Γηραιός»

Μόνο με «αυτοκτονία» δε θα προκριθεί στην επομένη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ των ανδρών ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» επικράτησε με 3-0 σετ της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης και έκανε το «2 στα 2», μετά τη δύσκολη επικράτηση επί της Νόλικο στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας. Έτσι, οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου περιμένουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα επόμενα ματς.

Μόνο με «αυτοκτονία» δε θα προκριθεί στην επομένη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ των ανδρών ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» επικράτησε με 3-0 σετ της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης και έκανε το «2 στα 2», μετά τη δύσκολη επικράτηση επί της Νόλικο στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας. Έτσι, οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου περιμένουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα επόμενα ματς. Οι «κυανόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα πρπβλήματα σε κανένα εκ των τριών σετ και με πλήρη υπεροχή σε σερβίς, μπλοκ και σωστές επιθετικές επιλογές πήραν τη νίκη.


Τα σετ: 19-25, 21-25, 21-25

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Ιβάνοφ 3, Σάμουνεφ 2, Κιόσεφ 8, Καρβάλιο 8, Στεφάνοφ 13, Ιβάνοφ 5, Βασίλιεφ λ 68%, Αλεκσάντροφ 1, Μίρτσεφ 1, Μάντσεφ

Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 10, Τανίκ 10, Κορζενιέβιτς 9, Κράβαρικ 12, Προύσαλης 3, Σμαραγδής 12, Στεφάνου(λ, 41%) Μποζίδης, Μεντένις


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως: «Πιστεύω ότι η δική μας εμπειρία μέτρησε περισσότερο, σε σχέση με αυτή της ΤΣΣΚΑ. Ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια. Η βάση στο βόλεϊ είναι να είσαι σταθερός σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρόκριση, καθώς Νόλικο και Αρκάς είναι πολύ δυνατές ομάδες. Το επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε δύο μήνες περίπου και ίσως τα δεδομένα τότε να είναι διαφορετικά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x