Γενικά

Νεϊμάρ: «Όλα είναι πιθανά στον αθλητισμό»

Σίγουρος πως η Σάντος μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ, μιλώντας στο ESPN. Η βραζιλιάνική ομάδα θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στη διοργάνωση από την ημιτελική φάση (14/12), όπως θα συμβεί και με την Μπαρτσελόνα (15/12). Έτσι, είναι αρκετές οι πιθανότητες οι ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό (18/12). αι πιθανά στον αθλητισμό»

Σίγουρος πως η Σάντος μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ, μιλώντας στο ESPN. Η βραζιλιάνική ομάδα θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στη διοργάνωση από την ημιτελική φάση (14/12), όπως θα συμβεί και με την Μπαρτσελόνα (15/12). Έτσι, είναι αρκετές οι πιθανότητες οι ομάδες να τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό (18/12).

«Η Σάντος μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα, επειδή μιλάμε για αθλητισμό και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η χειρότερη ομάδα μπορεί να κερδίσει την καλύτερη. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο 19χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και να μην πέσουμε θύμα έκπληξης».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x