Δελτία Τύπου

O Jose Mourinho, το νέο πρόσωπο των ξυριστικών μηχανών Braun

Ο παγκοσμίου φήμης προπονητής και η εταιρεία-ηγέτης στις ανδρικές ξυριστικές μηχανές ενώνουν τις δυνάμεις τους και η Braun σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μια νέα ξυριστική μηχανή της Σειράς 3 με έκπτωση, αποσύροντας την παλιά σας ξυριστική μηχανή!

Ο παγκοσμίου φήμης προπονητής και η εταιρεία-ηγέτης στις ανδρικές ξυριστικές μηχανές ενώνουν τις δυνάμεις τους και η Braun σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μια νέα ξυριστική μηχανή της Σειράς 3 με έκπτωση, αποσύροντας την παλιά σας ξυριστική μηχανή!


Ο Jose Mourinho πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Braun που αναδεικνύει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της premium σειράς 3 ανδρικών ξυριστικών μηχανών της Braun. Η Σειρά 3, αποτελεί την τέλεια ξυριστική μηχανή για τους άνδρες που απολαμβάνουν να χαλαρώνουν, αποφεύγοντας το ξύρισμα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ το ξύρισμα τη Δευτέρα το πρωί αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Ο Jose Mourinho, παρ΄όλο που δεν επιλέγει συχνά να συνδέσει το όνομά του με μάρκες, δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τη Braun: «Από την αρχή της καριέρας μου, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα προχωρήσω σε συνεργασίες με γνώμονα μόνο τα χρήματα. Ο βασικός λόγος που επιλέγω μια συνεργασία είναι επειδή πραγματικά νιώθω κάτι για τη μάρκα. ΗBraunείναιμιαμάρκαπουμουαρέσει. Είναι μια μάρκα με κύρος. Πιστεύουν σ’ εμένα και εγώ πιστεύω σ’ εκείνους. Είναι μια καλή συνεργασία».

Σχολιάζοντας τη νέα καμπάνια, η Jutta Meyer, Global Marketing Director της Braun στις Ανδρικές Ξυριστικές Μηχανές (MaleDryShaving) στην P&G δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Jose Mourinhoως εκπρόσωπο της Braun, ακόμα περισσότερο μάλιστα, επειδή γνωρίζουμε τη σχέση του με τα προϊόντα μας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, όπως έχει αποδειχθεί από το διαχρονικό, μοναδικό στυλ του, την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του και τη συγκρατημένη φιλοδοξία του. Ο Jose Mourinhoδεν είναι μόνο μια ηγετική μορφή στο χώρο του – αποτελεί και ένα ισχυρό πρότυπο για τους άνδρες σε όλο τον κόσμο».

Απόλυτα επιτυχημένος εντός και εκτός γηπέδου, ήρεμος και σοβαρός, ο Jose Mourinho ήταν η αυτονόητη και ιδανική επιλογή της Braun για την πιο πρόσφατη καμπάνια της στις ανδρικές ξυριστικές μηχανές. Επιπλέον, το αλάνθαστο ένστικτό του, το στυλ, το πάθος και η απόδοσή του, κύρια χαρακτηριστικά της ζωής και της επαγγελματικής πορείας του είναι, επίσης, συνώνυμα με τη μάρκα και την κληρονομιά της Braun.

Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011, η Braun σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μια νέα ξυριστική μηχανή της Σειράς 3 αποσύροντας την παλιά σας ξυριστική μηχανή και κερδίζοντας έκπτωση 20% για κάθε νέα ξυριστική μηχανή Braun της Σειράς 3.



Στοιχεία για τη νέα ξυριστική μηχανή BraunSeries 3

Η Σειρά 3 της Braunαποτελεί την τέλεια ξυριστική μηχανή για άνδρες που απολαμβάνουν να χαλαρώνουν το Σαββατοκύριακο, αλλά το ξύρισμα τη Δευτέρα το πρωί, αποτελεί μια πρόκληση! Η ξυριστική μηχανή της Σειράς 3 της Braun διαθέτει το σύστημα TripleActionFreeFloat που εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση στα γένια 3 ημερών και εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα, προσφέροντας ένα πιο άνετο ξύρισμα με λιγότερο ερεθισμό, έως 30% στην περιοχή γύρω από το λαιμό, σε σύγκριση με τα περιστροφικά συστήματα που περιλαμβάνουν μαλακτικές ουσίες για το δέρμα.

Οι ξυριστικές μηχανές της Σειράς 3 Wet&Dry είναι οι μοναδικές ξυριστικές μηχανές Braun που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στο ντουζ με αφρό ή gel (μόνο τα μοντέλα 340 και 380).

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Βελτιωμένo Σύστημα TripleActionFreeFloat
Με βελτιωμένη απόδοση στα γένια 3 ημερών και εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα

Νέο SensoFoil
Για πιο αποτελεσματικό ξύρισμα.

Σύστημα Τριπλής Δράσης(Triple Action Cutting System)
Διπλές ταινίες και ένα ενσωματωμένο trimmer στη μέση χαρίζουν ακόμα πιο αποτελεσματικόξύρισμα.

Clean & Renew System
Με το άγγιγμα μόνο ενός κουμπιού η ξυριστική μηχανή της Braunκαθαρίζει, φορτίζει και λιπαίνεται αυτόματα, παραμένοντας κάθε μέρα σαν καινούρια.

Ξύρισμα Wet & Dry
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μέσα στο ντουζ με αφρό ή gel (μόνο τα μοντέλα 340 και 380).

Διαθεσιμότητα
Η Σειρά 3 της Braun είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Τιμή
Η Σειρά 3 της Braun είναι διαθέσιμη στη λιανική τιμή από €99

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x