Stoiximan Super League

Σύλλογος μεγάλος με βαριά φανέλα

Με εμφανή την τάση να παντρέψει το κλασσικό με το μοντέρνο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την νέα εντός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2011/12.

Με εμφανή την τάση να παντρέψει το κλασσικό με το μοντέρνο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την νέα εντός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2011/12.

Μία εμφάνιση πραγματικά εντυπωσιακή, τόσο για το λιτό της ύφος, όσο και για την τεχνολογία που την συνοδεύει. Η εμφάνιση στο κύριο σώμα της είναι σκούρα πράσινη, αριστερά διακρίνεται το τριφύλλι των 100 χρόνων και στο κέντρο της για πρώτη φορά προστέθηκε η ελληνική σημαία.

Στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης και πάνω από το όνομα του παίκτη αναγράφεται το PAO FC ενώ χαρακτηριστική είναι η παρουσία του λευκού χρώματος στη λαιμόκοψη και στα μανίκια.

Στο www.sportfm-shop.gr έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε το όνομα και το νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη. Στις πρώτες προτιμήσεις παικτών για όνομα/νούμερο περιλαμβάνεται ο Καραγκούνης, ο Λέτο, ο Κατσουράνης και ο Νίνης, με τον νεαρό μέσο να προσελκύει το ενδιαφέρον των περισσότερων μικρών φίλων της ομάδας.

Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να την παραγγείλετε, είτε μέσω Internet στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753 028 και να πληρώσετε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x