Stoiximan Super League

Με Τοτσέ, χωρίς «Κάρα»

Με τις… προβλεπόμενες επιστροφές και απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1). Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Τοτσέ, εκτός λόγω ίωσης ο Καραγκούνης. Στη 19μελή αποστολή και οι Μαυρίας, Λαγός.

Με τις… προβλεπόμενες επιστροφές και απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1).

Ο Τοτσέ που ξεπέρασε μέσα στην εβδομάδα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, συμπεριλήφθηκε στη 19μελή αποστολή και έβαλε τέλος στην ένδεια καθαρόαιμων φορ που είχαν οι «πράσινοι» στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Έτοιμος είναι και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από τον προηγούμενο αγώνα, απέναντι στον Εργοτέλη.

Αντίθετα, ο Γιώργος Καραγκούνης θα μείνει στην Αθήνα, αφού η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε καν να δώσει το «παρών» στην προπόνηση του Σαββάτου. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Βύντρα, Κοτσόλης, Ρούντολφ, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης, αλλά και ο Πετρόπουλος που έχασε πολλές προπονήσεις λόγω ίωσης κι άρχισε ατομικό πρόγραμμα.

Για να καταπολεμήσει τη… λειψανδρία, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να πάρει μαζί του και τους νεαρούς Μαυρία και Λαγό.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα της ενδεκάδας, πιθανότατα δεν θα υπάρχουν αλλαγές. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σπυρόπουλος (αριστερά), Μαρίνος (δεξιά), Μπουμσόνγκ και Καντέ (στόπερ), θα βρίσκονται στην άμυνα, Σιμάο, Κατσουράνης θα είναι στον άξονα, έχοντας στο πλευρό τους Κουίνσι και Ζέκα, ενώ Κλέιτον και Λέτο θα εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x