Γενικά

Γκολ στην Πρέμιερ προτείνει το footballbet

Μια ακόμη στοιχηματική μάχη είναι έτοιμη και η πρώτη σας σκέψη πρέπει να είναι το . Με πέντε στα έξι επιτυχημένα βασικά πονταρίσματα την τελευταία εβδομάδα και αρκετούς από τους συντελεστές του να βρίσκουν το δρόμο προς το ταμείο στις προσπάθειές τους, η καλύτερή σας επιλογή πριν το ποντάρισμα του Σαββατοκύριακου είναι η γνωστή συνήθεια των τελευταίων ετών.

Μια ακόμη στοιχηματική μάχη είναι έτοιμη και η πρώτη σας σκέψη πρέπει να είναι το www.footballbet.gr. Με πέντε στα έξι επιτυχημένα βασικά πονταρίσματα την τελευταία εβδομάδα και αρκετούς από τους συντελεστές του να βρίσκουν το δρόμο προς το ταμείο στις προσπάθειές τους, η καλύτερή σας επιλογή πριν το ποντάρισμα του Σαββατοκύριακου είναι η γνωστή συνήθεια των τελευταίων ετών.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εκτιμά ότι η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ θα έχει γκολ. Αυτή είναι η και βασική του εκτίμηση στο Εβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ». Τις αναλύσεις αλλά και τις τελικές του προτάσεις μπορείτε να τις διαβάσετε στη στήλη του στο www.footballbet.gr.

Όσον αφορά το www.betpost.gr δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Για μια ακόμη εβδομάδα, τα πονταρίσματα στο NFL περιμένουν απλά την ολοκλήρωση των αγώνων για την απόλυτη επιβεβαίωση, όπως άλλωστε έχει συμβεί και στις πέντε προηγούμενες προσπάθειες. Επίσης, πολλά ειδικά στοιχήματα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στο μπάσκετ, τα οποία κρύβουν μεγάλη στοιχηματική αξία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x