Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2 (Τελικό)

Πρώτη εντός έδρας γκέλα για τον Ολυμπιακό μετά από 17 νικηφόρα ματς στο Καραϊσκάκη, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Τζεμπούρ και Μιραλάς αλλά Μάντζιος και Γεωργίου ισοφάρισαν για τους Κρητικούς.

Πρώτη εντός έδρας γκέλα για τον Ολυμπιακό μετά από 17 νικηφόρα ματς στο Καραϊσκάκη, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Τζεμπούρ και Μιραλάς αλλά Μάντζιος και Γεωργίου ισοφάρισαν για τους Κρητικούς.






Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (70' Μοδέστο), Μακούν (79' Πάντελιτς), Αμπντούν (46' Ιμπαγάσα).

Στον πάγκο: Μέγερι, Φέισα, Παπαδόπουλος, Μόνχε.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Μπόντορ (76' Ρόβας), Γεωργίου, Σίσιτς (68' Καμπάνταης), Χ. Λόπεθ, Ζ. Λόπεθ (70' Βερόν).

Στον πάγκο: Βεζυρίδης, Ζορμπάς, Ουκάρ, Σόουζα.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελευταία προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Τοροσίδη και τον Γέστε να γυμνάζονται κανονικά, ωστόσο τους άφησε εκτός αποστολής για να μπορέσει να τους έχει έστω και για λίγο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι της Τρίτης στη Γερμανία.

Αντίθετα, ο Φέισα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και έτσι μπορεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Ο Μοντεστό επιστρέφει από την τιμωρία κάτι που προσθέτει άλλη μια λύση. Έτσι ο Ισπανός τεχνικός βλέπει και πάλι να έχει αρκετές επιλογές για να συγκροτήσει την 11άδα.

Ο Κοστάντσο θα είναι βασικός τερματοφύλακας. Δεξί μπακ θα είναι ο Μανιάτης, στο κέντρο της άμυνας οι Μέλμπεργκ και Μαρκάνο και αριστερό μπακ ο Χολέμπας.

Στην κέντρο πιθανότατα θα είναι ο Ορμπάιθ, ένας εκ των Μακούν ή Μοντεστό, και μπροστά τους ο Ιμπαγάσα. Στο ένα άκρο ο Μιραλάς, και στο άλλο ένας εκ των Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης. Στην κορυφή ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ξεκινώντας βασικό τον Πάντελιτς δίνοντας ανάσες στον Τζεμπούρ.

Η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

ΟΦΗ

Με ένα χαλάρωμα την Παρασκευή το μεσημέρι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Φώτης Παπουλής που ήταν το ερωτηματικό της τελευταίας στιγμής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όμως η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όταν και θα δοκιμάσει να γυμναστεί.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή. Απέκλεισε τον Μηνά Πίτσο που έχει ένα αιμάτωμα στην ποδοκνημική, τους τραυματίες, Βάντο, Μπούρμπο, Χαριτωνίδη καθώς και τους Σουμπίνιο και Κατάι που ανήκουν στον Ολυμπιακό και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα είναι πιθανό ο Νίκος Αναστόπουλος να υιοθετήσει και πάλι τη… συνταγή της Τούμπας η οποία κρίθηκε επιτυχημένη. Πρώτος στόχος είναι να μείνει ανέπαφη η εστία του Κάρολ και για αυτό το λόγο θα παρατάξει με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Έτσι ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Μπουλούτ και στο κέντρο οι Ταυλαρίδης και Γεωργίου. Μπροστά από τα δύο στόπερ θα παίξει ο Κάλαϊτζιτς. Πιο μπροστά οι Μποντόρ και Βερόν που θα έχουν στα αριστερά τους τον Παπουλή και στα δεξιά τους τον Σίσιτς. Αν δεν παίξει ο Παπουλής τότε δεξιά θα ξεκινήσει ο Χόρχε Λόπεθ με αριστερά τον Σίσιτς και τον Μάντζιο να είναι ο μοναδικός προωθημένος

Οι 20 παίκτες που πήρε μαζί του ο Νίκος Αναστόπουλος: Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Ταυλαρίδης, Ουκάρ, Σίσιτς, Μπουλούτ, Σόουζα, Ρόβας, Μάντζιος, Παπουλής, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Ζαχαράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x