Stoiximan Super League

Τόχα: «Φταίμε όλοι»

Την άποψη ότι η ευθύνη για την εικόνα του Άρη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα βαραίνει όλη την ομάδα και όχι μόνο τον προπονητή εξέφρασε ο Κάρλος Τόχα. «Δεν είναι δυνατόν να τα φορτώνουμε όλα στον κόουτς», το σχόλιο του Ούμπιντες.

Την άποψη ότι η ευθύνη για την εικόνα του Άρη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα βαραίνει όλη την ομάδα και όχι μόνο τον προπονητή εξέφρασε ο Κάρλος Τόχα.

Ο Άρης ηττήθηκε 3-0 από την ΑΕΚ και έκανε για μία ακόμα φορά πολύ κακή εμφάνιση.

Ο Κάρλος Τόχα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Δεν συζητήσαμε τίποτα με τον προπονητή αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ρίχνουμε τις ευθύνες μόνο σε έναν. Όλοι μαζί φταίμε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Όντως έχουμε κάνει πολλές δηλώσεις μέχρι σήμερα. Τώρα είναι μάταιο να το συνεχίσουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν μπορούμε να λέμε μόνο για πρόβλημα στην ψυχολογία αφού κάνουμε πολλά λάθη και σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού μας. Προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να λειτουργήσει κανείς όταν τα πράματα είναι τόσο δύσκολα
».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ούμπιντες που τόνισε: «Ήταν ένα ακόμα κακό ματς για εμάς. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο μας επηρέασε και φτάσαμε τελικά σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω να σας πω κάτι για το θέμα του προπονητή αλλά δεν είναι δυνατόν να τα φορτώνουμε όλα σε αυτόν. Εμείς παίζουμε στο γήπεδο και εμείς πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x