Stoiximan Super League

Ακόστα: «Δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε»

Στην ατυχία του Άρη απέδωσε την ήττα από την ΑΕΚ (3-0) ο Νόε Ακόστα. Ο Ισπανός μέσος θεωρεί πως εάν η ομάδα του είχε σκοράρει στα δύο δοκάρια, τότε ενδεχομένως η εικόνα του ματς να ήταν διαφορετική. Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η κατάσταση που επικρατεί στους Θεσσαλονικείς μπορεί να αλλάξει.

Στην ατυχία του Άρη απέδωσε την ήττα από την ΑΕΚ (3-0) ο Νόε Ακόστα.

Ο Ισπανός μέσος θεωρεί πως εάν η ομάδα του είχε σκοράρει στα δύο δοκάρια, τότε ενδεχομένως η εικόνα του ματς να ήταν διαφορετική.

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η κατάσταση που επικρατεί στους Θεσσαλονικείς μπορεί να αλλάξει.

«Να δώσουμε εξηγήσεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα καταφύγουμε σε δικαιολογίες, η ομάδα δεν είχε τύχη με το μέρος της, αλλά δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν είχαν μπει τα δοκάρια», τόνισε ο Νόε Ακόστα.

Όσον αφορά στο θέμα ψυχολογίας του Άρη είπε: «Με την ψυχολογία να μην βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο, η ομάδα μπήκε δυνατά, αλλά δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση. Προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα, δεν έγιναν γκολ οι δύο φάσεις στο δοκάρι. Όμως, είμαι σίγουρος ότι έχουμε τα ψυχολογικά αποθέματα. Είμαι σίγουρος ότι θα το αποδείξουμε και την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία και τον εκνευρισμό του κόσμου. Παρόλα αυτά είμαστε επαγγελματίες και εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε κι εμείς να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x