Champions League

Αποθέωση στη Γερμανία

Στη Γερμανία βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής (01/11) αναμέτρησης με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τους πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο περίπου 30 Έλληνες ομογενείς, που αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Αποστολή: Τόλης Χριστοφοράκης

Στη Γερμανία βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής (01/11) αναμέτρησης με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τους πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο περίπου 30 Έλληνες ομογενείς, που αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αποστολή: Τόλης Χριστοφοράκης

Οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» έβγαλαν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και τον Ισπανό τεχνικό και πήραν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους. Δεν παρέλειψαν, βέβαια, να τους εμψυχώσουν εν όψει του αυριανού αγώνα, ζητώντας τους να πάρουν τη νίκη, που θα αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μάλιστα, είχαν και προτίμηση σε ό,τι αφορά τον σκόρερ, ζητώντας από τον Ράφικ Τζεμπούρ να «κουρέψει» τους Γερμανούς, όπως είχε κάνει στο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x