Ευρώπη

Το απόλυτο με σούπερ «Σόφο»

Με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να τελειώνει το ματς με 20 πόντους και ο οκτώ ριμπάουντ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, κόντρα στην Μπάρακ Νετάνια νικώντας με σκορ 87-85. Η «ομάδα του λαού» χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο για να φτάσει στην επικράτηση, όπου εκτός από τον «Σόφο», πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γκάι Πνίνι. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν αγωνίστηκε καθόλου, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να τον ξεκουράσει.

Με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να τελειώνει το ματς με 20 πόντους και ο οκτώ ριμπάουντ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, κόντρα στην Μπάρακ Νετάνια νικώντας με σκορ 87-85.

Η «ομάδα του λαού» χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο για να φτάσει στην επικράτηση, όπου εκτός από τον «Σόφο», πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γκάι Πνίνι.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν αγωνίστηκε καθόλου, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να τον ξεκουράσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x