Οκτώ παίκτες της Μπαρτσελόνα και πέντε της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στους 23 που θα διεκδικήσουν το βραβείο της Χρυσής Μπάλας. Η λίστα θα δοθεί στη δημοσιότητα την Τρίτη, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ ήδη έκαναν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που αγωνίζονται στη χώρα.
Ο κάτοχος του τίτλου του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο Λιονέλ Μέσι, μαζί με τους Τσάβι, Ινιέστα, Πικέ, Βίγια, Φάμπρεγκας, Ντάνι Άλβες και Αμπιντάλ είναι οι υποψήφιοι της «Μπάρτσα» (στους 50 υποψηφίους ήταν και οι Πουγιόλ και Σάντσες, που όπως φέρονται να «κόπηκαν»), ενώ οι Ρονάλντο, Κασίγιας, Αλόνσο, Εζίλ και Κεντίρα είναι οι εκπρόσωποι της Ρεάλ.
Για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή θα μονομαχήσουν μεταξύ άλλων οι Ζοσέ Μουρίνιο (Ρεάλ), Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπαρτσελόνα) και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (εθνική Ισπανίας).
Στις 3 Δεκεμβρίου θα γίνει γνωστοί ποιοι τρεις παίκτες θα είναι φιναλίστ για τη Χρυσή Μπάλα, που θα απονεμηθεί στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη στις αρχές του 2012.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






