Stoiximan Super League

Κοντά στη λύση…

Ούτε σήμερα μπήκαν οι υπογραφές στο MoU. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η φόρμουλα για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί. Αύριο θα υπογραφεί εκτός απροόπτου το προσύμφωνο και την Πέμπτη, θα αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αλ Σαούντ. Μόλις αυτός ολοκληρωθεί, ο Σαουδάραβας θα καταβάλει τα 15εκ. € που απαιτούνται για να κάνει την ομάδα δικιά του.

Ούτε σήμερα μπήκαν οι υπογραφές στο MoU.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η φόρμουλα για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί.

Αύριο θα υπογραφεί εκτός απροόπτου το προσύμφωνο και την Πέμπτη, θα αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αλ Σαούντ.

Μόλις αυτός ολοκληρωθεί, ο Σαουδάραβας θα καταβάλει τα 15εκ. € που απαιτούνται για να κάνει την ομάδα δικιά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαουδάραβας επιθυμούσε να πάει στη Γ.Σ. της 24ης Νοέμβρη ως μεγαλομέτοχος, για να ορίσει δικό του Δ.Σ. και να ασκήσει διοίκηση. Όμως ο νόμος προβλέπει, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι μετοχές πρέπει να έχουν κατατεθεί το λιγότερο πέντε ημέρες νωρίτερα. Άρα μέχρι τις 19. Έλα όμως που μέχρι τότε δεν θα είχε ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό, έπειτα από τις συνεχείς επαφές των δικηγόρων των δύο πλευρών, φαίνεται ότι η λύση βρέθηκε. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου αν και θα συγκληθεί δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω έλλειψης απαρτίας...

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο Δ.Σ. που θα γίνει θα οριστεί νέα γενική συνέλευση και όχι τρίτη επαναληπτική (δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον νόμο) με πιθανότερη ημερομηνία στις 28 ή 29 Νοεμβρίου, επειδή μέχρι τότε θα έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα με το πενταήμερο που απαιτείται για την κατάθεση των μετοχών, αφού ο οικονομικός έλεγχος θα έχει τελειώσει μέχρι την 21 ή 22 του μήνα.

Ως εκ τούτου, ο πρίγκιπας θα είναι σε θέση να καταθέσει τα 15 εκ. ευρώ που προβλέπει η συμφωνία, ώστε να πάρει το 54.7% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη και να πάει στη Γ.Σ. ως μεγαλομέτοχος ορίζοντας πλέον νέο Δ.Σ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x