Euroleague

«Πάτησε» Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Μετά από ταξίδι τρεισήμισι ωρών, η αποστολή του Ολυμπιακού, έφτασε στην ισπανική Βιτόρια, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Πολιτισμικό σοκ στο αεροδρόμιο, αφού δεν υπήρχε…ψυχή, λόγω του ότι ο αερολιμένας δεν χρησιμοποιείται πέραν των καλοκαιρινών μηνών. Κατευθείαν για ξεκούραση πήγαν οι παίκτες, αφού θα προπονηθούν χαλαρά στην «Iradier Arena», το πρωί της Τετάρτης. Αποστολή στη Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας.

Μετά από ταξίδι τρεισήμισι ωρών, η αποστολή του Ολυμπιακού, έφτασε στην ισπανική Βιτόρια, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Ευρωλίγκας.

Η πτήση ήταν καλή, με τους παίκτες να ηρεμούν ακούγοντας μουσική, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα, με πρωταγωνιστές τους Κέσελ και Άντιτς, που ενοχλούσαν τους συμπαίκτες τους που προτίμησαν τον ύπνο.

Το αξιοσημείωτο, έγινε κατά την άφιξη στην μικρή και γραφική πόλη της Βιτόρια. Άπαντες έπαθαν πολιτισμικό σοκ, αφού στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε…ψυχή, πέραν δύο-τριών υπαλλήλων, αλλά και του οδηγού του πούλμαν που περίμενε την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Αποστολή στη Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας

Όπως μας ενημέρωσαν, αιτία της…ερημιάς, είναι το ότι ο αερολιμένας δεν χρησιμοποιείται πέραν των καλοκαιρινών μηνών. Ανοίγει ελάχιστες φορές τους χειμερινούς μήνες και μόνο για πτήσεις τσάρτερ, αφού το επιβατικό κοινό, εξυπηρετείται μέσω του Μπιλμπάο, που απέχει σαράντα λεπτά με αυτοκίνητο.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες πήγαν κατευθείαν για ξεκούραση στο ξενοδοχείο, αφού θα προπονηθούν χαλαρά στο γήπεδο του αγώνα «Iradier Arena», το πρωί της Τετάρτης. Η δυνατή προπόνηση έγινε το πρωί στο ΣΕΦ, ενώ θα γίνει και θεωρεία στο ξενοδοχείο λίγο πριν το τζάμπολ.

Στο αυριανό «χαλάρωμα», θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου, που ναι μεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και οι πόνοι στη μέση έχουν υποχωρήσει, αλλά ίσως κριθεί ανέτοιμος. Για αυτό άλλωστε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πήρε δεκατρείς παίκτες στην αποστολή. Θυμίζουμε πως δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Βασιλόπουλος, Πελεκάνος, Χάουαρντ (θα χειρουργηθεί και θα λείψει για τρεις εβδομάδες).

Διαβάστε επίσης:

Η πανέμορφη «Iradier Arena»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x