Ευρώπη

Αφίσες με καταζητούμενα μέλη της ΕΤΑ!

Άρωμα…ΕΤΑ, από την πρώτη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού πάτησε στην Βιτόρια, «μύριζε» η Βιτόρια. Στο αεροδρόμιο της πόλης, υπήρχαν παντού τοιχοκολλημένες αφίσες με τα πρόσωπα έξι μελών της οργάνωσης, τα οποία καταζητούνται. Παρότι η ΕΤΑ ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες ότι σταματάει την δράση της, τα άτομα που την απάρτιζαν εξακολουθούν να καταζητούνται. Αποστολή στη Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας.

Άρωμα…ΕΤΑ, από την πρώτη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού πάτησε στην Βιτόρια, «μύριζε» η Βιτόρια. Στο αεροδρόμιο της πόλης, υπήρχαν παντού τοιχοκολλημένες αφίσες με τα πρόσωπα έξι μελών της οργάνωσης, τα οποία καταζητούνται. Παρότι η ΕΤΑ ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες ότι σταματάει την δράση της, τα άτομα που την απάρτιζαν εξακολουθούν να καταζητούνται.

Αποστολή στη Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας

Η αφίσα, έχει το κλασσικό στυλ «wanted» που βλέπουμε στις ταινίες και όχι μόνο, δίνοντας παράλληλα στοιχεία για τα έξι αυτά άτομα με τηλέφωνα, τα οποία προτρέπουν τον κόσμο να δώσει πληροφορίες για αυτά, καθώς εξακολουθούν να θεωρούνται επικίνδυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x