Τεχνολογία

iPhone 4S από τις 11/11 στην Ελλάδα

Με μία ανακοίνωση έκπληξη, η Apple αποκάλυψε πως η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο επόμενο group χωρών που θα υποδεχτούν το iPhone 4S.

Με μία ανακοίνωση έκπληξη, η Apple αποκάλυψε πως η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο επόμενο group χωρών που θα υποδεχτούν το iPhone 4S.

Η πώληση της συσκευής θα ξεκινήσει από τους παρόχους και τα Apple Premium Reseller Stores στις 11 Νοεμβρίου, ενώ οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την αγορά του θα μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους από τις 4 του ίδιου μήνα.

Οι υπόλοιπες χώρες που θα υποδεχτούν ταυτόχρονα με την Ελλάδα το νέο κινητό είναι οι: Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Χονγκ Κονγκ, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Νέα Ζηλανδία, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Νότιος Κορέα.

Οι τιμές που έχουν διαρρεύσει από το απόγευμα της Τρίτης είναι οι εξής: το μοντέλο των 16GB θα κοστίζει 669€, αυτό των 32GB 789€ και αυτό των 64GB 889€.

H Vodafone έχει επιβεβαιώσει ήδη τη διάθεση της συσκευής από τις 11 του μήνα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, ενώ και η Cosmote διαρρέει πως θα το προσφέρει κι αυτή από την πρώτη ημέρα. Για να δείτε μία αναλυτική παρουσίαση της νέας συσκευής, ενώ αν θέλετε να διαβάσετε τις βασικές αλλαγές του iOS 5 που επηρρεάζουν και το iPhone 4S.

Πηγή: Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x