Ελλάδα

Sold-out το Nick Galis Hall για την αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (25/4), για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan GBL!

Κατάμεστο το Nick Galis Hall στην αναμέτρηση το Άρη με τον Πανιώνιο (25/4, 18:15)!

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια της Stoiximan GBL, ενώ θυμίζουμε ότι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς θα είναι τόσο ο Ρίτσαρντ Σιάο, όσο και ο Γιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο!

«Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (25/04, 18.15) με τον Πανιώνιο Cosmorama, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Κάποια διαθέσιμα υπάρχουν μόνο μέσω των συνδέσμων», έγραψε στην ανάρτησή της η ΚΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x