Stoiximan Super League

Αποφόρτιση οι Λέτο και Μπουμσόνγκ

Χαλάρωμα είχε το μενού για τους Λέτο και Μπουμσόνγκ στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταπονηθεί αρκετά από τα συνεχή παιχνίδια. Και ενόψει του κρίσιμου ματς με την ΑΕΚ, το προπονητικό και ιατρικό τιμ θέλησε να τους προφυλάξει και να τους δώσει ανάσες για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ξεκούραστοι για το ντέρμπι. Και σωματικά και ψυχολογικά. Εν τω μεταξύ, ολόιδια με τα δύο τελευταία παιχνίδια αναμένεται να είναι η ενδεκάδα στο ματς με την «Ένωση».

Χαλάρωμα είχε το μενού για τους Λέτο και Μπουμσόνγκ στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταπονηθεί αρκετά από τα συνεχή παιχνίδια.

Και ενόψει του κρίσιμου ματς με την ΑΕΚ, το προπονητικό και ιατρικό τιμ θέλησε να τους προφυλάξει και να τους δώσει ανάσες για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ξεκούραστοι.

Και σωματικά και ψυχολογικά.

Επίσης, το ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Βύντρα, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Ρούντολφ, ενώ ο Τοτσέ υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά την θλάση στην γάμπα που έπαθε και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που προπονήθηκαν κανονικά περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι σε έξι μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ίδιες οι απουσίες, ίδια η ενδεκάδα

Τώρα, όσον αφορά το σύστημα και την σύνθεση της ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Η μοναδική αλλαγή που σκέφτονταν ο Φερέιρα, ήταν να βάλει τον Βύντρα αντί του Μαρίνου, επειδή ο Λουκάς είναι καλύτερος και δυνατότερος αμυντικά και θα χρειάζονταν περισσότερο για την αναχαίτιση του φορμαρισμένου Λεονάρντο. Ο Βύντρα προπονήθηκε ατομικά και στην προπόνηση της Τετάρτης, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι. Κι ο Πορτογάλος, δεν χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστή του εάν δεν είναι πανέτοιμος.

Οπότε, ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρίνος δεξιά στην άμυνα, ο Σπυρόπουλος αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι, εκτός εάν προτιμηθεί ο Καντέ από τον Ισπανό λόγω ταχύτητας. Στην μεσαία γραμμή, ο Κατσουράνης με τον φορμαρισμένο Σιμάο είναι τα φαβορί, με τον Βιτόλο να διεκδικεί κι αυτός μια θέση, αν και δύσκολα θα μπει σφήνα. Δεξί χαφ θα είναι ο Ζέκα, αριστερό ο Κουίνσι και στην επίθεση οι Κλέιτον και Λέτο που βρίσκονται πλέον με κλειστά… μάτια!

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x