Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Για την προσφορά παικτών που δεν θεωρούνται αδιαπραγμάτευτα βασικοί και τις ψυχολογικές ντόπες που θα πάρει ξανά η ΑΕΚ από τον κόσμο πριν το επόμενο ντέρμπι μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στον κομβικό ρόλο που έχει παίξει για την ΑΕΚ η ανάδειξη πολλών πρωταγωνιστών αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο-Νίκο Ζέρβα (και με αφορμή το σενάριο Μαρίν) ξεκαθάρισε αρχικά ότι η «Ένωση» δεν ασχολείται με μεταγραφικά, αλλά μονάχα με το πώς θα πάρει το πρωτάθλημα.

Τόνισε λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, πως ήταν καθοριστικό για να έχουν γίνει φαβορί οι «κιτρινόμαυροι» το γεγονός ότι έχουν πάρει πράγματα από «υποστηρικτικούς» παίκτες, όπως οι Περέιρα, Γκατσίνοβιτς, Ζοάο Μάριο και Λιούμπιτσιτς.

Με αφορμή, δε, ερώτηση που του έγινε για το αν θα είναι ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό, το χαρακτήρισε δεδομένο και εκτίμησε ότι θα έχει και περισσότερο κόσμο από τους 8.000 που πήγαν πριν τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x