Stoiximan Super League

Ορφανός: «Τεράστια ευθύνη η ΕΠΟ»

Την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «έδειξε» ως κύρια υπεύθυνη για το γεγονός, όπως τόνισε, ότι «κανένας δεν πιστεύει ότι όλοι οι αγώνες είναι καθαροί…», ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6! «Μία… φούσκα ήταν όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι. Κάποιοι πίστεψαν ότι είναι εύκολο. Εκείνο που κάναμε ήταν να τιμωρεί ο ένας και να… ξετιμωρεί ο άλλο», τόνισε.

Την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «έδειξε» ως κύρια υπεύθυνη για το γεγονός, όπως τόνισε, ότι «κανένας δεν πιστεύει ότι όλοι οι αγώνες είναι καθαροί…», ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

«Μία… φούσκα ήταν όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι. Κάποιοι πίστεψαν ότι είναι εύκολο. Εκείνο που κάναμε ήταν να τιμωρεί ο ένας και να… ξετιμωρεί ο άλλο», τόνισε.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι υπάρχει… καθαρή διεξαγωγή αγώνων. Και για αυτό, φταίνε οι επικεφαλείς του ποδοσφαίρου. Μία τεράστια ευθύνη έχει η ΕΠΟ. Με το να κρατάει στα χέρια της τους ορισμούς στη διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη. Είναι λάθος ο τρόπος της! Όσο για τη Σούπερ Λίγκα, θα έπρεπε να λειτουργεί διαφορετικά. Η πρώτη σκέψη ήταν να μετέχουν στο συμβούλιο οι πρόεδροι και σήμερα στέλνουν έναν δεύτερο, έναν τρίτο άνθρωπο για να τους εκπροσωπήσει… Έχουν, δηλαδή, υποβαθμίσει αυτό που οι ίδοι έφτιαξαν».

Αρχικά, είχε τονίσει για τα στημένα: «Μία… φούσκα ήταν όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι. Κάποιοι πίστεψαν ότι είναι εύκολο. Εκείνο που κάναμε ήταν να τιμωρεί ο ένας και να… ξετιμωρεί ο άλλο».

Για τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις, τόνισε: «Οι πιθανότητες να μην φτάσουμε, πλέον, στην ψήφο εμπιστοσύνης είναι, πλέον, υπαρκτές. Το πράγμα έχει φτάσει στα άκρα. Αν επιμείνει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου, θα τον αλλάξουμε…».

Φυσικά, ο κ. Ορφανός δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακολουθείς δύο στόχους. Και Ελλάδα και Ευρώπη. Οι πρώτες εμφανίσεις του, φέτος, ήταν εξαιρετικές. Κάποιοι είπαν ότι είναι ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο πρώτος στόχος είναι να καταξιωθείς στην Ευρώπη. Να βγαίνεις, δηλαδή, κάθε χρόνο και μετά θα έρθουν οι τίτλοι. Θέλει υπομονή, που δεν είναι ελληνική λέξη. Και ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική ηρεμία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x