Επικαιρότητα

Σημειώστε την ημερομηνία

Ημέρα ιστορικών διαστάσεων για το πολιτικό σκηνικό και την χώρα. Υπέρ μιας προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας μέχρι την ψήφιση της δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου από την παρούσα Βουλή και στην συνέχεια την διεξαγωγή εκλογών τάχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Φουντώνουν τα σενάρια για Κυβέρνηση προσωπικοτήτων υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Ημέρα ιστορικών διαστάσεων για το πολιτικό σκηνικό και την χώρα.
Υπέρ μιας προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας μέχρι την ψήφιση της δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου από την παρούσα Βουλή και στην συνέχεια την διεξαγωγή εκλογών τάχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Φουντώνουν τα σενάρια για Κυβέρνηση προσωπικοτήτων υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την στάση του Πρωθυπουργού με τις πληροφορίες να είναι αντικρουόμενες για μια ενδεχόμενη παραίτηση του.
ΟΧΙ σε δημοψήφισμα «Ναι ή Όχι στο Ευρώ» από Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λοβέρδο.


Τουλάχιστον τρεις κυβερνητικοί βουλευτές έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και σύνοδος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Στον «αέρα» λόγω των εξελίξεων η συνέχεια της τριήμερης διαδικασίας.

Υπέρ της πρότασης για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας τάσσονται με επιστολή τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Φώτης Κουβέλης και η Ντόρα Μπακογιάννη. Στο αίτημα για πρόωρες εκλογές επιμένουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αναβρασμό οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με την Ελλάδα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.
Προετοιμαζόμαστε για ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας, παραδέχθηκε, μιλώντας σε γερμανικό δίκτυο ο επικεφαλής της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Απέχουν σήμερα και αύριο από καθήκοντά τους οι δικηγόροι. Στάση εργασίας έως τις 3 το μεσημέρι των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στις έξι το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική. Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρηματιστήριο- σε άλλη χώρα! Στο συν 3,02% στις 15:25μμ. Στις 768 μονάδες ο γενικός δείκτης.
Μείωση των επιτοκίων της στο 1,25% ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Κ Α Ι Ρ Ο Σ: Σχεδόν αίθριος αύριο Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x