Stoiximan Super League

Η συγκινητική επίσκεψη του Ρότσα στον Βοτανικό: «Με κατέκλυσε ζήλια που δεν είμαι ακόμα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επισκέφτηκε τα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και εξέφρασε τη συγκίνησή του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με φανερή συγκίνηση και περηφάνια, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επισκέφθηκε το υπό κατασκευή νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, βιώνοντας από κοντά το μέγεθος και το όραμα ενός έργου που φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή του συλλόγου.

Ο θρυλικός «πράσινος» άσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη νοσταλγία του, χαρακτηρίζοντας το νέο σπίτι της ομάδας «επιβλητικό», ενώ παραδέχθηκε πως θα ήθελε να είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αυτό.

Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως το νέο γήπεδο πρέπει να συνοδευτεί και από μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του κόσμου του συλλόγου.

«Χθες προσκλήθηκα από τον Παναθηναϊκό να επισκεφθώ τα έργα του νέου του γηπέδου. Ένα απίστευτο έργο. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη. Επιβλητικό. Με κατέκλυσε ζήλια, που δεν είμαι ακόμη παίκτης αυτού του μεγάλου συλλόγου και δεν μπορώ να αγωνιστώ στα εγκαίνιά του (Σεπτέμβριος 2027).

Φυσικά, τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική και πρωταθληματική ομάδα, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της. Βλέποντας έναν αγώνα, μπορείς να δεις τον Παρθενώνα που βρίσκεται δίπλα. Πάμεεεεε!!!!»
, είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x