Stoiximan Super League

Δούκας για Βοτανικό: «Πάει εξαιρετικά, τέλη Ιουνίου έρχεται το στέγαστρο - Θα βρεθεί τρόπος να διατηρηθεί η Θύρα 13»

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, για τις εργασίες για το γήπεδο του Βοτανικού, αλλά και τη Λεωφόρο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη διαβεβαίωση ότι τα έργα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό προχωρούν με εξαιρετικούς ρυθμούς έδωσε ο Χάρης Δούκας, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε πως το έργο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, τονίζοντας ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να φτάσει από την Ιταλία και το μεγάλο στέγαστρο του γηπέδου. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ προχωρούν και τα παράλληλα έργα που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής.

Μεταξύ αυτών, η δημιουργία νέων οδικών αξόνων συνολικού μήκους οκτώ χιλιομέτρων, με τη νέα λεωφόρο Προφήτη Δανιήλ -δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση- να αποτελεί τη βασική αρτηρία που θα αποσυμφορήσει τον Κηφισό και θα δώσει «ανάσα» στον Ελαιώνα.

Ο Δούκας ανέφερε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα παραδοθούν 25 στρέμματα πρασίνου με γήπεδα μπάσκετ, πάρκα σκύλων και χώρους αναψυχής κάτω από τη Λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος της Ανάπλασης, που αφορά το «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου προβλέπεται η δημιουργία μουσείου, πάρκου και -εφόσον καταστεί εφικτό- η διατήρηση της ιστορικής κερκίδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x