Σκωτία

Πλήττεται ο… «δικομματισμός»

Ο… «δικομματισμός» της Scottish Premier League περνάει κρίση. Ρέιντζερς και Σέλτικ έχουν τον πρώτο λόγο στο ποδόσφαιρο της Σκότια αλλά όπως φαίνεται αλλάζουν τα… κόζα. Οι Διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται ακόμα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά ο τραυματισμός του Νέισμιθ «χτυπά» καμπάνες. Οι Καθολικοί έχουν ευρωπαϊκό αέρα αλλά το θέμα είναι πως εντός χώρας συνεχίζει να «κουράζει».

Ο… «δικομματισμός» της Scottish Premier League περνάει κρίση. Ρέιντζερς και Σέλτικ έχουν τον πρώτο λόγο στο ποδόσφαιρο της Σκότια αλλά όπως φαίνεται αλλάζουν τα… κόζα.

Οι Διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται ακόμα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά ο τραυματισμός του Νέισμιθ «χτυπά» καμπάνες.

Οι Καθολικοί έχουν ευρωπαϊκό αέρα αλλά το θέμα είναι πως εντός χώρας συνεχίζει να «κουράζει».

Οι «Τζερς» υποδέχονται την Νταντί Γιουνάιτεντ στο απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του Νέισμιθ, το πιο φορμαρισμένου ποδοσφαιριστή τους. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο οποίος έχει πετύχει 9 γκολ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ομάδα του Σαμαρά προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Ρεν για το Europa League αλλά εντός των τειχών δεν πάει καλά. Έχει μείνει αρκετά πίσω και κυνηγά και την Μάδεργουελ, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει σε αυτή την αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 05/11

Χιμπέρνιαν-Ντανφέρμλιν
Κιλμάρνοκ-Ινβερνές
Ρέιντζερς-Νταντί Γιουν.
Σεντ Μίρεν-Χαρτς

Κυριακή 06/11

Μάδεργουελ-Σέλτικ

Δευτέρα 07/11

Σεντ Τζόνστον-Αμπερντίν


Το πρόγραμμα της επόμενης (15ης) αγωνιστικής:


Ινβερνές-Σέλτικ

Αμπερντίν-Μάδεργουελ

Νταντί Γιουνάιτεντ-Χαρτς

Χιμπέρνιαν-Κιλμάρνοκ

Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον

Σεντ Μίρεν-Ντανφέρμλιν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x