Μουντιάλ

Μπήκε στην αποστολή της Βραζιλίας και… τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ

Δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ ο Νεϊμάρ Τζούνιορ και υπέστη οίδημα στη γάμπα, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 10 ημέρες!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν σταματάει να δίνει περιεχόμενο ο Νεϊμάρ Τζούνιορ

Λίγες μόνο ώρες μετά την κλήση του σούπερ σταρ της Σάντος στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τον διεθνή αντίκτυπο της επιλογής του Κάρλο Αντσελότι, ήρθε το επόμενο «επεισόδιο».

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε για άλλη μία φορά! Συγκεκριμένα, έχει υποστεί ένα οίδημα στην γάμπα και ως εκ τούτου θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες, χάνοντας παράλληλα τα προσεχή ματς.

«Ό,τι αφορά τον Νεϊμάρ είναι πολύπλοκο, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Προτιμώ να περιμένω και να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εσωτερικά, και νομίζω ότι, ιατρικά, αν είναι έτοιμος να παίξει την Τρίτη, θα είναι διαθέσιμος γιατί ο τραυματισμός του είναι μικρός», δήλωσε ο προπονητής της Σάντος, Κούκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x