Stoiximan Super League

«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ»

Πεπεισμένος πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιώργος Τουρσουνίδης. Πως σχολίασε την εμφατική νίκη στο ματς με την Σάμροκ Ρόβερς, την εμφάνιση του Σαλπιγγίδη και γενικά όσα ακούγονται για τον διεθνή φορ.

Πεπεισμένος πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Πως σχολίασε την εμφατική νίκη στο ματς με την Σάμροκ Ρόβερς, την εμφάνιση του Σαλπιγγίδη και γενικά όσα ακούγονται για τον διεθνή φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το 3-1 επί της Σάμροκ Ρόβερς: «Ήταν σαν ξέσπασμα. Χθες ο ΠΑΟΚ έδειξε τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα, τα παιδιά που έπαιξαν έκαναν ό,τι καλύτερο για να καλύψουν τα κενά και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο όχι μόνο η νίκη αλλά και η εμφάνιση. Βοηθάει σημαντικά η εικόνα της ομάδας και στην ψυχολογία. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και το υλικό για να πετύχει πράγματα. Εύχομαι να γίνει μία νέα αρχή. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και μακάρι να πάνε όλα καλά για να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ».

Για την κατάσταση στον όμιλο που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ: «Όλοι ενδιαφερθήκαμε να μάθουμε τι έγινε στο άλλο ματς. Εκεί που κέρδισε η Ρούμπιν την Τότεναμ. Θα θέλαμε άλλο αποτέλεσμα και όχι νίκη επί της Ρούμπιν. Πάντως πιστεύω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο και η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με τη Ρούμπιν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο: «Με την Τότεναμ ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα πάει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί».

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είναι παράξενο και παράλογο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ με το Σαλπιγγίδη. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής που αν μη τι άλλο για τον ΠΑΟΚ δίνει τα πάντα. Δίνει το 100% και ότι άλλο έχει. Θα τον βοηθήσουν τα δύο γκολ που πέτυχε. Έχει δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα γύρω από την ομάδα και το Σαλπιγγίδη, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν βοηθάει κανένας έτσι την ομάδα.... Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας καταξιωμένος παίκτης και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Πιστεύω ότι θα ανακάμψει ψυχολογικά...»

Για την μετατόπισή του στην κορυφή: «Η θέση του είναι για φουνταριστός. Έτσι πιστεύω εγώ... Από εκεί και πέρα οι προπονητές κάτι ξέρουν. Μπορεί και έχει να προσφέρει πολλά. Προσωπικά θεωρώ ότι η φυσική του θέση είναι του φορ, γιατί μυρίζεται τις φάσεις και είναι μέσα στα γκολ, ενώ δεξιά χρειάζονται κάποια άλλα στοιχεία που δεν τα έχει...».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση: «Πάντα στην Ευρώπη είχαμε καλά αποτελέσματα. Κεντρίζεται περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των παικτών. Ίσως αν μπορούσα να επικεντρώσω κάπου θα έλεγα ότι επηρεάζει πάντα ένα ευρωπαϊκό ματς την ψυχολογία των παικτών».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης: «Πάντα ένα ματς είναι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα παρά μόνο τον κακό του εαυτό. Από εμάς εξαρτώνται όλα. Αν πιάσουμε την απόδοση που πρέπει και κάνουμε αυτό που πρέπει, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x