Επικαιρότητα

Επανένταξη της Κατσέλη!

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε η Λούκα Κατσέλη, ύστερα από απόφαση του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου. Νωρίτερα, η πρώην υπουργός που είχε διαγραφεί μετά το «όχι» στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε η Λούκα Κατσέλη, ύστερα από απόφαση του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου.

Νωρίτερα, η πρώην υπουργός που είχε διαγραφεί μετά το «όχι» στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η κ. Κατσέλη αιτιολόγησε αργότερα την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στις δύο προϋποθέσεις που έθεσε.

Πρώτον, ότι θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για να επιδιώξει κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα διασφαλίσει την 6η δόση και την ψήφιση της δανειακής σύμβασης και δεύτερον ότι θα πάει σε εκλογές μετά το πέρας αυτής της διαδικασίας, δηλαδή το Φεβρουάριο.

Η Λούκα Κατσέλη είχε διαγραφεί, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στις 20 Οκτωβρίου όταν καταψήφισε το άρθρο 37 (για τις συμβάσεις εργασίας) κατά την ονομαστική κατ' αρθρον ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x