Stoiximan Super League

Δεν πέφτει με τίποτα!

Είναι σαν τον Κοστάντσο -παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις Ολυμπιακών. Σαν την κυβέρνηση -παρά τις δραματικές εξελίξεις του διημέρου. Σαν το ηθικό δεινού εραστή -παρά την απουσία ενίοτε… παρτενέρ. Έτσι και το ενδιαφέρον όταν έχει ντερμπάκια: Δεν πέφτει με τίποτα! Η τελευταία λειψή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έρχεται και κρατώντας ματσάρες όπως το Άρης-Ολυμπιακός και κυρίως το «clasico» της Αθήνας (ΠΑΟ-ΑΕΚ) κρατά ορθάνοιχτο το παράθυρο της απόδρασης απ’ την πολιτική μιζέρια!

Είναι σαν τον Κοστάντσο -παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις Ολυμπιακών.

Σαν την κυβέρνηση -παρά τις δραματικές εξελίξεις του διημέρου.

Σαν το ηθικό δεινού εραστή -παρά την απουσία ενίοτε… παρτενέρ.

Έτσι και το ενδιαφέρον όταν έχει ντερμπάκια:

Δεν πέφτει με τίποτα!

Η τελευταία λειψή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έρχεται και κρατώντας ματσάρες όπως το Άρης-Ολυμπιακός και κυρίως το «clasico» της Αθήνας (ΠΑΟ-ΑΕΚ) κρατά ορθάνοιχτο το παράθυρο της απόδρασης απ’ την πολιτική μιζέρια!

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αγώνων της 9ης αγωνιστικής από το www.sport-fm.gr.


Σάββατο, 5/11

Πανιώνιος-ΟΦΗ (17:15, NovaSports 2)

Επιτέλους σπίτι ή φουριόζα Κρήτη; Ένα απ’ τα δύο επιφωνήματα θ’ ακουστεί σίγουρα στην πλατεία. Είτε επειδή ο Πανιώνιος θα ‘χει ξορκίσει τα «στοιχειά» της Νέας Σμύρνης (χωρίς σεφτέ εντός) και θα ‘χει θυμηθεί την ευλογία της νίκης (μετά από τέσσερα ματς). Είτε επειδή οι… εξορκισμοί δεν θα ‘χουν πιάσει ούτε αυτή τη φορά τον «δαιμονισμένο» εσχάτως ΟΦΗ (ισοπαλίες σε Τούμπα-Καραϊσκάκη, νίκη ενδιάμεσα με ΑΕΚ)!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Άρης-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Άρης… και δεν είναι καλά! Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Μετά τη νέα κατραπακιά απ’ την ΑΕΚ -που έστειλε τον ίδιο στο ισόγειο και τον Τσιώλη στο ταμείο ανεργίας- ο Άρης θέλει να δείξει στο νέο του προπονητή (Πρόμπιερζ) ότι δεν αναλαμβάνει καμένη γη. Την ίδια ώρα ο «καμένος» απ’ τα λάθη του (ΟΦΗ) και απ’ τη διαιτησία (Ντόρτμουντ) Ολυμπιακός θα καίγεται για το διπλό που θα τον επαναφέρει στην κορυφή και θα… αγχώσει τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Το περσινό ματς



Κυριακή, 6/11

Εργοτέλης-Παναιτωλικός (15:00, NovaSports 2)

Ο νέος είναι ωραίος. Αλλά και ο παλιός -έστω και με ελαφρά καθυστέρηση- θυμήθηκε πως είναι αλλιώς. Μια μέρα αφότου ο Παναιτωλικός ομόρφαινε ένα ακόμα Σάββατο της Σούπερ Λίγκας (γεμάτο γήπεδο, ωραία μπάλα στη νίκη με Ξάνθη), ο Εργοτέλης ομόρφαινε κάπως τη… μουντζούρα των τελευταίων αγωνιστικών (τρίποντο έπειτα από πέντε ματς με Αστέρα). Να ‘χε ομορφιές -και κόσμο να τις παρακολουθήσει- και στο Παγκρήτιο…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα (17:15, ΝΕΤ)

Με τσέπη άδεια στα Πηγάδια! Με αρκετά «συν» απ’ το δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει, αλλά και το ταμείον να είναι μείον (πέντε μόλις πόντους), η Ξάνθη δεν έχει περιθώρια να μην το ενισχύσει απέναντι στην Κέρκυρα. Θα το προσπαθήσει με αντίπαλο ξεκούραστο μεν (δυο βδομάδες χωρίς ματς), αλλά και… πρώτη απάντηση μέχρι τώρα στην ερώτηση «ποιος λες να πέσει».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Αναστασόπουλος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια

Το περσινό ματς




Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 2)

Τρία… ποντάκια κάθονται! Κι έχουν περισσότερους από τρεις λόγους να διεκδικηθούν. Δίνοντας την εντύπωση πως σκοράρει σχεδόν… κάθε τρία χρόνια (ένα γκολ λιγότερο μέχρι τώρα), ο Αστέρας ψάχνει ακόμα το πρώτο τρίποντο. Κι απέναντι στον ΠΑΟΚ (που δέχθηκε τρία απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά παρηγορήθηκε ρίχνοντας άλλα τρία στη Σάμροκ) δύσκολα θα το πανηγυρίσουν οι «τρεις κι ο κούκος» που πάνε εσχάτως στα ματς της… Τρίπολης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Πάνου (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

Το περσινό ματς




Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30, ΝoνaSports 1)

«Σπίτι μου, σπίτι σου ή… και κάπου αλλού»! Χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτούν και δίνοντας ραντεβού στην κοινή τους έδρα, οι συντελεστές του αθηναϊκού clasico επιβεβαιώνουν πως «τα ετερώνυμα έλκονται»! Με φόρμα αντίθετη, ψυχολογία αντίθετη και ίδια μονάχα την κάψα για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ προσφέρουν την καλύτερη πρόταση του Σ/Κ για να μη σκέφτεσαι -έστω και λίγο- δάνεια, κρίσεις και κυβερνήσεις που θέλουν να σε σώσουν απ' όλα αυτά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Το περσινό ματς



*Τα παιχνίδια Δόξα Δράμας-Ατρόμητος και Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν οριστεί ακόμα.


Η επόμενη αγωνιστική (10η)

Σάββατο, 19/11

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Κέρκυρα-Εργοτέλης (17:15)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 20/11

Ατρόμητος-Λεβαδειακός (15:00)
Δόξα Δράμας-Πανιώνιος (15:00)
ΟΦΗ-Άρης (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (19:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x