Ευρώπη

«Σχεδόν ίδιο μπάτζετ…»: Το ειρωνικό σχόλιο του προέδρου της Χάποελ προς την ομάδα μετά την ήττα-σοκ!

Η ήττα-σοκ της Χάποελ Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι Ρισόν προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στον πρόεδρο της ομάδας, Οφέρ Γιανάι, που έκανε ειρωνικό σχόλιο στα social media για το αποτέλεσμα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί στη Χάποελ Τελ Αβίβ μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 82-74 από τη Μακάμπι Ρισόν, σε ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση στο ισραηλινό μπάσκετ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο με σαφώς χαμηλότερες δυνατότητες και είδε το στραβοπάτημα να συνοδεύεται από έντονη εσωτερική γκρίνια.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του προέδρου του συλλόγου, Οφέρ Γιανάι ο οποίος επέλεξε την ειρωνεία για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς την ομάδα, σχολιάζοντας στα social media πως οι δύο σύλλογοι έχουν... «σχεδόν το ίδιο μπάτζετ», με σαφείς αιχμές για την εικόνα και την απόδοση της Χάποελ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά βρισκόταν αρκετά επίπεδα χαμηλότερα.

Η ήττα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του Ιτούδη πλέον καλείται να κάνει το 2/2 στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της σειράς των προημιτελικών στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x