Οι μαγικές στιγμές του 2022 θα μείνουν για πάντα στη μνήμη των Αργεντινών, αλλά η κάθε νέα προσπάθεια επανάκτησης της κορυφής του κόσμου θα εξιτάρει τους πολίτες της χώρας.
Ο Λίο Μέσι ζητά γι' ακόμα μια φορά τη στήριξή τους για τη νέα απόπειρα που θα κάνει το σύνολο του Σκαλόνι σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το προσεχές διάστημα.
Ο θρύλος της «αλμπισελέστε» πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ και έχει τον κόσμο στο πλευρό του.
???? Lionel Messi'den Dunya Kupas? oncesi vatandaslar?na cagr?. ??
— TRT Spor (@trtspor) June 3, 2026
??? Y?ld?z ismin oynad?g? "Haydi, hep beraber bir kez daha" adl? kliple, Arjantin'in ust uste ikinci sampiyonluguna dogru yolculugu vurguland?. pic.twitter.com/FuQ51UI7sr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






